Új igazgató

Kedves Testvérek, Barátok, Elöljárók, Szövetségesek, Társak az Úr szőlőjében!

Joanovits Miklós Róbert

Örömmel mutatom be a magyarországi Szent András Evangelizációs Iskola új igazgatóját, Joanovits Róbertet, akit mindenki csak Obonak szokott szólítani. Obo 38 éves, négy leány édesapja, családjával Velencén élnek. A teológiai tanulmányok mellett portugál és orosz szakot végzett és multicégeknél dolgozott azelőtt. Az Iskolával 2010-ben találkozott először és még abban az évben munkatársunk is lett, 2014-től a magyarországi iroda titkára, majd később igazgatóhelyettese. Akik voltak az elmúlt években kurzusokon, azok sok helyen megismerkedhettek vele.

A Szent András-i gondolkodást követve, keresve az utódomat az Úr még 2012-ben mutatott rá. Meghívtam, magam mellé vettem és ez évek alatt készítettem fel a szolgálatra. Még van mit tanulnia – majd menet közben –, de örülök, hogy előrébb kezdi, mint annak idején én, és remélem is, hogy jobb igazgató lesz, mint én. Az is nagy örömöm, hogy a Szent András Tanács is alkalmasnak találta és megválasztotta, valamint Pepe, nemzetközi iskolánk alapítója is elfogadta kinevezését, amely 5 évre szól.

Kérlek Benneteket, hogy minden olyan, a Szent András Iskolával kapcsolatos ügyben, amivel eddig hozzám fordultatok, immár Obot keressétek. Örökli tőlem az e-mail címet: igazgato-KUKAC-ujevangelizaico.hu, ill. a saját telefonszáma: +36203219779. Kérlek, hogy azzal a szeretettel viseltessetek iránta, amivel felém is voltatok, és immár imátok és áldásotok reá szálljon.

Én a magam részéről köszönöm a 10 éves együttműködést, szeretetet. Magam is sokat változtam ez évek alatt. Bocsássatok meg, amiben ellenetek vétettem. Az igazgatói szolgálat pályáját végigfutottam, utódomat felkészítettem, a stafétabotot nyugodt lelkiismerettel átadtam. Fusson tovább Isten Igéje (2Tessz 3,1), mely nincs megbilincselve (2Tim 2,9).

Gyuris Gellért, a magyarországi Szent András Evangelizációs Iskola volt igazgatója
2018. Szent Gellért ünnepén

  • Jóbel