február 2007

Felhívás: kreatív ötletelés 2.

Egyszer volt hol nem volt, volt egy felhívásom, hogy segítsetek eldönteni az arculatokat. Most újra ilyen kérésem van, csak most a nyitó oldalhoz. Néhány blogbejegyzéssel előbb már jeleztem, hogy a www oldalon dolgozom. Titusznak új ötletei voltak, ezért az edzőterem elvetve, a koncepció marad, csak a grafika változna. Az eddig ötleteket összeszedtem és egymás mellé rendeztem. Szerinted melyik mutatna jól, ami jelent is valamit (milyen képzettársításod lesz tőle)? Kérem jelezzetek vissza. Gyors döntés fog születni...

Apolló kurzus után irodai munkák

Pepe megváltoztatta az elmúlt héten a kurzusok sorrendjét, ezt mi is átvesszük és így néhány alapvető dokumentumot meg kellett változtani, pl. lásd a bemutatkozás oldalon lévőket.

Ami változott:

  • megszűnt a nemlétező Dániel és Korintus kurzus
  • a Dániel helyére a Timóteus kurzus átkerült a harmadik lépcsőből a másodikba.
  • a második végére, a Korintus helyett bejött egy új kurzus: Apologetika
  • a harmadikba a választhatók közül felkerült a Maranatha

image_gallery.module

Ma sikerült valami régi bennem motoszkáló dolgot megoldani, feljegyzem nehogy elfelejtsem. Kicsit átalakítottam a image_gallery.module úgy hogy a galériák egyképes bemutatóját is meg tudjam önnállóan jeleníteni, mint pl. itt.

A lényeg:

Egyképernyős <?php print(image_gallery_page2(NULL, 152)); >
Összes kép: <?php print(image_gallery_page(NULL, 152)); >

Budapest munkatársi képzés

Az elmúlt héten több apró dolgot végeztem, kettőt emelnék ki: Emmausz kurzus írtam tanításvázlatokat. Végül is nem olyan sokat (9/21), de mégis nagy előrelépés számomra. Közben kerestem az ideális formát az adaptált vázlatokhoz. Ehhez is közelebb kerültem. A másik: Csütörtöktől vasárnapig Pesten voltam, hogy ott képzést tartsunk az egyházmegyének. Végül is két képzés lett belőle, hogy mindenki a megfelelő képzést kapja.