július 2012

Fülöp kurzus volt Szegeden

Egy nagyszerű Fülöp kurzus van mögöttem. A szegedi csapattal (Répás Erika, Mara, Orsi, Ildikó, Kriszti, Zsolt, én) tartottuk a kurzust. A résztvevők nyitottak voltak. Mindenkit máshol érintett meg Isten: van akit a lepedőnyi szeretet bűvölt el, van akit Krisztus keresztje, másoknak az életátadás volt a legmélyebb találkozás, ismét másoknak pedig a Szentlélek érintése. 17-en voltak. Egy valaki volt, aki nem adta át az életét Jézusnak, de örültünk neki, hogy komolyan veszi és küszködik önmagával. A minoriták plébániáján volt a kurzus, Isten gondoskodott egy kis természetes, ódon klímáról a forróságban.

Havi értékelő

Hétfő: Először is a Fülöp kurzus adminisztrációs lezárásán ügyködtem. Tömörítettem a hangfelvételt, archiváltam, megkaptam a résztvevői névsort, azt javítottam, archiváltam.

Beszéltem Oboval, a másik hétvégi Fülöp igazgatójával, hogy 's mint ment náluk.

Havi szolgálati értékelést végeztem el: szolgálati napló, blog, szolgálati beszámoló. Kissé túllőttem júniusban a célon, órában kifejezve 185%-al szolgáltam a 21 munkanapot. Érzem is magamon :). Isten irgalma tart most már csak.

Elintéztem az összegyűlt megkereséseket és leveleket.

Zalaegerszegről kaptam az Ábrahámról egy beszámolót, az már olvasható a Bandistákon.

Majd készülve a Pál kurzusra írtam két újabb kis cikket az új evangelizációval kapcsolatosan.

Este vezetői körön voltam itt Szegeden.

3 nap készület

Kedd-szerda-csütörtök, három nap a Pál kurzusra való készület bűvkörében. Két dolgot csináltam: igyekeztem lezárni mindent, amit csak lehet, hogy aztán a nyári kurzusoknak szenteljem magam.

Most úgy is érzem, hogy minden sikerült, ami fontos volt. Amivel még el voltam maradva: a Bandifi meghívó immár kinn van a weboldalon, sikerült D. Marcsival megegyeznem a János könyv illusztráció kapcsán :), elkészítettem a Damaszkusz összefoglalót Pepének és Carlossznak; készítettek velem egy interjút is; volt angol órám is (majd Róma előtt lesz egy hét, amikor csak tanulni fogok); elkészült a karizmatikus testvéreknek is meghívó. Aztán meg készültünk Apollóra és Pálra egyszerre :).

Egy nagy öröm ért, felkérte J. Zsuzsa, hogy Kaposvárra készítsünk egy 8-10 alkalmas evangelizátor képzőt, amit esténként folyna. Jee, köszönöm Jézus.

  • Jóbel