április 2015

Öröm a fáradságon túl

Csütörtök reggel elindultam Budapestre Katihoz, összepakoltunk, megérkezett Andi és Bibóka és elindultunk Kolozsvár felé. Nem gondoltam, hogy a 9 órás vezetés ennyire elfáraszt, azt sem, hogy halott embert látunk az úton feküdni. Elég megviselve érkeztünk meg. Az erdélyi testvérek Szabival az élen nagy szeretettel fogadtak bennünket, gyorsan átnéztük a legszükségesebbeket, mert másnap reggel kezdődött a kurzus és elmentünk aludni. A kurzus péntek reggel kezdődött, a csapatom nagyszerű volt: Császár Balázs zenélt, Bibóka eszközölt, a többiek tanítottunk. A résztvevők egyharmada most volt először kurzuson, ez segített megmaradni végig kérügmatikusnak. És nyitottan fogadtak bennünket, ez sokat számított, hogy célt érjünk a kurzussal. Szombat estére lett vége a kurzusnak.

Átalakult tervek

Kedves Barátok, Fenntartók! A márciusi dupla hajtás után az április másmilyen lesz. A betervezett kurzusok közül elmaradt a Damaszkusz, mert csak 6 jelentkező volt rá és a vajdasági Új élet kurzus sem lesz. Úgy tűnik Isten kirendelt némi pihenőt nekem. Szóval a nagyhéten Siófokon voltam a családdal anyósoméknál. Rég nem látott rokonokat látogattunk, pihentünk. Vasárnap jöttünk haza, hogy a szüleim rokonságával is találkozzunk. Jól jött ez néhány nap, alvásban és családban is pótoltam, ami már hiányzott.

Az április tervek így átalakultak, és rég várakozó feladatokat vettem elő. Pl. elfogyott a kérügma kártya, csináltam belőle újat, nyomdával tárgyaltam, lesz belőle újra 5000 db. Néhány évre elég lesz. Sokan érdeklődtek mikor lesz belőle elég, aki szeretne belőle, az keresheti Katit az ügyben.

  • Jóbel