Átalakult tervek

Kedves Barátok, Fenntartók! A márciusi dupla hajtás után az április másmilyen lesz. A betervezett kurzusok közül elmaradt a Damaszkusz, mert csak 6 jelentkező volt rá és a vajdasági Új élet kurzus sem lesz. Úgy tűnik Isten kirendelt némi pihenőt nekem. Szóval a nagyhéten Siófokon voltam a családdal anyósoméknál. Rég nem látott rokonokat látogattunk, pihentünk. Vasárnap jöttünk haza, hogy a szüleim rokonságával is találkozzunk. Jól jött ez néhány nap, alvásban és családban is pótoltam, ami már hiányzott.

Az április tervek így átalakultak, és rég várakozó feladatokat vettem elő. Pl. elfogyott a kérügma kártya, csináltam belőle újat, nyomdával tárgyaltam, lesz belőle újra 5000 db. Néhány évre elég lesz. Sokan érdeklődtek mikor lesz belőle elég, aki szeretne belőle, az keresheti Katit az ügyben.

A nemzetközi irodával volt néhány elmaradt kommunikációnk. Ezt pótoltuk Oboval: vázlatokról kértek kimutatást, elküldtük az új vázlatfordítást. A nemzetközi iroda anyagilag bajban van, segítséget kértek, erre a kérésre próbáltam valahogy reagálni. Obo még fordítja a leveleket, de megszülettek nagy nehezen, de legalább megfontoltan. Közben mi is voltunk koldulni, mert most is hiányzik a havi költségvetésből elég sok és előre kell látni.

A második elfekvő feladat, amit elővettem az a Bandifi weboldala. Éva már két éve rágja a fülem, és jól csinálja, mert folyamatosan rágja. Máshoz nagyobb kedvem lenne, de jól mondja Jézus a példabeszédet: olyan kitartó, hogy legyen neki igaza :). Szóval eltűnök a barlangomban, remélem szép és jó lesz a végeredmény.

  • Jóbel