november 2015

Énekfüzet projekt

Idén az Énekfüzet projekt kész. :-)

Megvan a füzet javított kiadása, péntek estére elkészült normál és zenekari kiadásban is.

És elkészült az első 10 oktatóvideó vágása. Hétfőn először teszteltem Éva miatt is a most aktuális videószerkesztőket (Az egyszerűek között szerintem most a kdenlive a legjobb, talán az OpenShot 2 majd átveszi a helyét, ha elkészült), de én maradtam a Lightworks-nél. Nem különösebben bonyolult és sokat megér a stabilitása, és hogy biztosan számíthatok arra, hogy a végeredmény az lesz, amit várok. Délután elkészítettem az első videót még és készítettem egy rövid howto-t és sablonokat a felvételről, videóvágásról és feltöltésről a későbbi készítőknek.

Átvezetés

Elkezdődött a hajrá a 20 éves ünnepség előkészítésében. Ezért igyekeztem mindent lezárni, amit csak lehet, három hét múlva fogom tudni elővenni újra a dolgokat.

Szerdán: Javítottam egy apróságot az Ászáf build szkripten. Egy csomó fórumon hírül adtam az Énekfüzet megjelenését, Lacival, Ferkóval egyeztettem, a szegedi alapítvány ügyeivel is foglalkoztam, a hangnemeket töltöttem fel az Énekfüzet weboldalra (ez addig ugyanis elmaradt), Drupalt frissítettem, a Synology-val volt egy kellemetlen szinkronizálási nehézség, vezetői körön voltam este. Szép, húzós nap.

Csütörtökön megrendeltem a molinót, pénzügyeket intéztem és a 2016-os programmal foglalkoztam.

Pénteken a 2016-os program hiányzó részei voltak terítéken.

  • Jóbel