január 2020

Az új év első napjai

Boldog újévet mindenkinek! Az Úr vezessen bennünket.

Elkezdtük az újévet. Egyből sűrű lesz az eleje: tanácsülés, fenntartói klub, úgyhogy belekezdtünk rendesen. Az év kezdetének is van egy adminisztrációs protokollja, azt még első nap elintéztem. Összeszedtem a feladatokat, telefonos megbeszéléseink voltak... Az EFOP pályázaton dolgoztam, hogy Lacinak meglegyen a plakátjai a januári alkalmakra és a decemberi fotókat archiváljam. Naszádos Józsi testvérünket elszólította az Úr, megemlékezést írtam róla. Az Új élet kurzus 4BC témájának munkacsoportjával volt utolsó megbeszélésünk, utána össze is állítottam a tanács számára beadandó javaslatot, dolgoztam a jegyzeten is hogy az ismert hibákat kigyomláljam. Készültem a tanácsülésre a módszertani megfontolásokkal. Szórólapot, hirdetési anyagok készítettem a fiatalos kurzusra. Hírlevelet állítottam össze.

Ilyen ez a szolgálat :-).

Jó lesz ez a sabbat év!

Tanácsról

Tegnap eltemettük Naszádos Józsit. Mindig megérint, amikor egy testvér célba ér. Olyan sokszor mondjuk el Új élet kurzuson, hogy lesz egy nap, amikor valóban beérkezünk Isten tróntermébe és lerakjuk a koronánkat a trónja elé. János kurzus pedig azt, hogy egy nap majd az Atya mondani fogja Jézusnak – jó esetben –: úgy látom egy tanítványod érkezik. Mózes kurzusos is... Álomlátói kurzus is... Józsinak már ajtót nyitott az Úr. Oboval, Angélával, az Új Aratásosokkal és a Százötvenhárommal ott voltunk a temetésen.

Kiküldtem a havi hírleveleket. Mostantól ez az én felelősségem, már nem Obo fogalmazza ezeket.

Kurzushirdetés dömping van. Elkészült a bicskei is rohamtempóban.

Meghajtogattam a maradék 1200 szórólapot, hogy felkerülhessen Budapestre.

És készültem a fenntartói napra, hogy összefoglaljam 2019-et a saját szempontomból.

  • Jóbel

Minusz 1, plussz 1

Még mindig az első három hónap kurzusaival vagyok elfoglalva. Tegnap és ma is sikerült egyet kipipálni. Ez az új protokoll hatékony, hogy mi keressük a koordinátorokat, csak nekem sokkal több figyelem, munka. De azt látom, hogy érdemes foglalkozni a koordinátorokkal előre. De eddig kb. az ment, hogy ahány teendők kihúztam a teendőim listájáról, annyit hozzá is írtam egy nap. De egyszer csak vége lesz ennek. A tanács utáni legfontosabb teendőkkel is készen vagyok és hajtom magamat hogy elérjek egy olyan fázist, hogy tudjak foglalkozni az Emmausz kurzussal, majd utána az Új élettel és marketinges cuccokkal is, amiket Oboval megbeszéltünk.