Fotók a budapesti ifi Új élet Krisztusban kurzusról

A virágvasárnapot övező hétvégén 13 fiatallal gyűltünk össze Budapesten, hogy nyitogassuk Isten nekünk szánt ajándékos dobozát.

A kurzuson a Donum Iskolaközösség és az A! generáció tagjai szolgáltak. A hétvége különlegessége volt, hogy fiatalok szolgáltak fiatalok felé, valamint, hogy a nem rég alakult Háló közösség tagjai alkották a résztvevők nagy százalékát.

Ahogy haladtunk előre a kurzusban, Isten mindannyiunknak személyes meglepetéseket, ajándékokat nyújtott át. Hálásak vagyunk a mélyebb önátadás lehetőségéért és a Szentlélek megújító érintéséért is! Isten éltesse bennünk tovább, amit elkezdett!

Álljon itt néhány tanúságtétel a résztvevőktől:

„Mindenképp magammal viszem a kurzus igazságait és a személyesebb Isten kapcsolatra való törekvést."
„Isten hozzám a felismeréseken keresztül szólt. Képekkel, amik már régóta bennem voltak, de most új értelmezést nyertek."
„Kérdésemre kaptam választ. A Szentlélek eltöltött. Közelebb kerültem a közösségem tagjaihoz. Nyomatékosodott bennem, hogy értékes vagyok. Új kezdésre kaptam lehetőséget. Megszabadultam régi, nehéz terhektől."
„Először éreztem teljes bizalmat és biztonságot. Először kaptam meg, hogy a szeretet nincs feltételekhez kötve."
„Jól felépített tematika, kellő alkalom az elmélyülésre. Nekem sokat adott, és jó volt, hogy a közösségemmel együtt csináltuk és közelebb kerültünk egymáshoz."

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • C.Viki