Meleg volt....

Reggeli ima és beszélgetés után, válaszoltam a levelekre és néhány bátorító telefont engedtem meg azon testvérek felé, akik jelezték, hogy jönnek a képzésre de nem küldtek be jelentkezést.

A kurzus adminisztráció, sajnos nem teljes, Kati jelzett felém néhány hiányosságot, azokat próbáltam-némelyiket, már többedszer-bekérni a testvérektől. Akik elsőre meghallották és beküldték, azt nagyon köszönöm ! Akik kicsit késlekedni fognak de beküldik, nekik is nagyon köszönöm. Akiket pedig hosszabban kell bátorítani azokat bátorítom, hogy készítsék el.

Újra a Korintus kurzusnak veselkedtem neki ! Napirendet meg mindent próbáltam minél jobban összeállítani, hogy Arnoldnak könnyebb legyen a helyi pappal időt pontosítani és flottabbul haladjon a szervezés. Azért nehéz, mivel az erdélyi testvérek még nem voltak a kurzuson, így az előkészületben is segítséget igényelnek. Helyi közösség vezetőtől próbáltam információt kérni, kikhez is megyünk. Délutánra 1x csak rám jött az "iroditisz undoritisz" melegem és elegem lett, elfáradtam fejben és mozoghatnékom lett de csak a forgó székben forogtam körbe-körbe. Közben Katika szlogen ötletein nevettem, amit az Ő fejéből is a meleg hozott ki..

Köszönöm Jézus, hogy ma is adtál erőt, kitartást, ötletet és jó kedvet a munkához és csak rövid időre engedtél elpilledni. Legyen áldott az Úr neve ma is!

  • tothaniko