Fotók a budapesti Krízis és kegyelem lelki hétvégéről

Első alkalommal került megszervezésre a Krízis és kegyelem lelki hétvége Budapesten.

A szolgálócsapatba Kecelről, Vecsésről, Válból és Dunakesziről fújta össze a szolgálókat a Szentlélek. A résztvevők is sokfelől érkeztek: Sopronból, Budapestről, Kecskemétről, Szegedről, Pécsről, Velencéről, Egerágról, Szirmabesenyőről, Imrehegyről, Neszmélyről, Dunakesziről és Somberekről.
Mivel most debütált ez a program, a szolgálók maguk is egyúttal résztvevők lehettek. Isten végtelen kegyelméből gyógyulásokat, kiengesztelődéseket élhettek meg, és megtapasztalták, hogy a rejtekben Isten a szíveket is formálta.

Néhány tanúságtétel a résztvevőktől:
„Minden körülmény ellenére, minden adandó körülményben: van remény, miden nehézség áldássá válhat.”
„Számos segítséget kaptam, hogy Krisztus által erőt nyerjek és a krízisek kezeléséhez támpontokat kaptam.”
„Számomra ez a hétvége szemléletformáló volt. Nehéz szívvel, mély, hosszabb időre visszanyúló feszültségekkel érkeztem, amik teljesen nem oldódtak fel bennem, de olyan igazságokat kaptam a tanítások által, amik felfedték előttem: Isten jelen van és jelen szeretne lenni a küzdelmeimben, s vágyik arra, akarja, hogy én is jelen legyek számára. Hiszem, hogy Ő képes megfullasztani bennem a hazugságokat és teljes életre hív. Ebben kaptam egy megerősítést a hétvégén.”
„Abban az élethelyzetben, amiben vagyok nagyon érintették a szívemet mind az igék, amikkel imádkoztunk, mind a képek, amik elhangoztak a tanításokban.”

Esemény hivatkozás: 

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • matyas.krisztina