Fotók a debreceni Új élet Krisztusban kurzusról

Augusztusban ismét Új élet kurzust tartott a debreceni iskolaközösség.
Baloo így számolt be a kurzusról:

„Augusztus utolsó hétvégéjén Debrecenben Isten megáldotta az Új Élet Krisztusban kurzus huszonkét résztvevőjét és a szolgálókat jókedvvel, hőséggel - és valami sokkal többel: jelenlétével és különös ajándékaival csak ennek a kurzusnak. A szó szoros értelmében új élet kurzuson vehettünk részt, ugyanis két olyan résztvevőnk is volt, akik édesanyjuk pocakjában érkeztek; illetve résztvevő volt egy teljes család is, még éppen csak kúszó-mászó gyermekükkel (aki a tanítások alatt vidáman eljátszott a kurzuskellékekkel). A résztvevők többsége fiatal (ifi és fiatal felnőtt) volt - már régóta vágytunk rá, hogy ezt a korosztályt is sikeresen megszólítsuk.
A jelenlétük alapvetően meghatározta a kurzus hangulatát: szombat délutánra a dicsőítésvezetőnk köré egész komoly kis kamarazenekar szerveződött billentyűs és ütős szekcióval.
A fiatalokon kívül volt ismétlőnk is, aki ugyan, nem is annyira régen, már volt Új Élet Krisztusban Kurzusban, de annyira hiányzott már neki egy ilyen lelkigyakorlat, hogy eljött még egyszer.
Különleges kegyelem volt, hogy a szolgálók között három résztvevő szülei is jelen voltak - s így ezen a hétvégén megélhettük a generációváltás csodáját is. A fiatalok közül többen is kifejezték érdeklődésüket a Szent András iskola iránt, nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptunk, és a megszokottnál sokkal többen névvel is vállalták az írásos visszajelzést.
Sokat tett a kurzus sikeres lebonyolításában a helyi Szent László plébánia és a plébániai közösségének tagjai, nem csupán a helyszín rendelkezésünkre bocsátásával és előkészítésével és a konyhai szolgálattal, de a Szentlélekhívó és közebenjáró imádságban való aktív részvételükkel.
A kurzus rendkívül sikeres volt, a jókedvet semmi sem csorbította, a hőséggel pedig egészen jól megbírkoztak mind a résztvevők, mind a nagytermünk mgányos légkondícionálója.
Istennek legyen hála irántunk tanúsított gondviselő szeretetéért, és mindazokért rólunk szóló nagy terveiért, melyekbe bepillantást engedett ezen a hétvégén.”

Istennek legyen hála mindezekért!!!

Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • C.Viki