József Barnabás labor

Spanyol név: 

José Bernabé

Jelleg: 

Munkatársi képzés

Nemzetközi státusz: 

Nemzetközi

Hivatalosság: 

Hivatalos

Aktivitás: 

Aktív

2011. nyár - József Barnabás labor Budapesten

Frissítés: 

A kevés jelentkezőre tekintettel a József Barnabás labor elmarad...
... de a növekedést Isten adja

A József Barnabás képzés egy munkatársaknak szóló "kurzus" (labor), amely összefoglalja a Szent András Evangelizációs Iskola módszertanát és annak miértjeit. Azoknak szól, akik már szolgálnak kurzusokon, vagy akik már több kurzuson részt vettek és szeretnének az iskola munkájába becsatlakozni.

A kurzus két része
A.) A személy formálása
Azok, akik az Iskolában dolgoznak szükséges, hogy mind az általánosan vett emberi élet területén, mind pedig spirituálisan folyamatosan formálódjanak és nevelődjenek.
B.) A munkatársak nevelése
Megmagyarázni és megtapasztalni az Iskola alapvető pedagógiáját és didaktikai technikáit, megismerni az iskola új módszertanának alapjait.

Kezdés: 

2011. július 4., hétfő 19.00 –

Befejezés: 

2011. július 7., csütörtök 16.00 –

Jelentkezési határidő: 

2011. június 27., hétfő

Iktatószám/Azonosító: 

HU-11-28

Egy képzés után...

Kedves Testvérek!

Augusztus 20-án, államalapításunk emléknapján zárult a József Barnabás munkatársképző labor. Rendhagyó kurzust zártunk 13 résztvevővel és 8 teamtaggal. Ebből is látszik, hogy iskolánk nem a mennyiségi, hanem a minőségi képzésre illetve képződésre helyezi a hangsúlyt.

Pepe tavaly osztotta meg velünk a labor titkait, és magasra tette a lécet a munkatársképzés menetében, de sikeresen átugrottuk a falakat és a kihívásnak eleget téve, élményekben, animációkban és munkában gazdag hétvégét tudhatunk magunk mögött.

Az iskola dinamikáját követve, új szolgálatban próbálhattuk ki magunkat. Pl.: Perjési Anitát a konyhások gyöngye című elismeréssel látták el – egyhangúlag – a résztvevők; Szőke Noémi mint tanító debütálhatott.

Reméljük, hogy a rugalmasság és fejlődés iránti vágy nemcsak múlandó hóbort marad, hanem erről is megismerszik majd a Szent Andrásos tanítvány!

A képzés néhány pillanata képekben:
  • lulu

Bandi-Randi-Rapp

jozsi_barni1

 

Bandi-Randi-Rapp

 

Ez itt egy meg-hí-vó,

ami ne-ked is szól

jó fej Ban-di Te-só,

hogy lesz egy Ran-di Show

au-gusz-tus in-du-sában

a csanaki lel-ki-házban,

ahol sok mun-ka-társad

jozsi_barni2

veled együtt egy ka-rám-ban

s élén a Józsi Barni,

tanulja, hogy csi-nál-ja jól

a Ke-Ka-Ko-t!!!

 

Ez egy pe-pec buli

ne hagyd ki, tök tuti,

itt lesz sok jó ha-ver,

akinek egy

ke-re-ke

sajnos ni-i-incs meg!

A team: Dani, Gyuri,

jozsi_barni3

Rita és No-é-mi,

a góré Gellért lesz,

meg a Csiszér La-ci.

 

  • Anita

József Barnabás és Te

jozsi_barni

Kedves Munkatársak!

Nagy szeretettel és egyben szent türelmetlenséggel ajánlom figyelmetekbe a József Barnabás labort (képzés), amelyet augusztus 16-20-ig szervezünk Ménfőcsanakon.

Kiknek szól a képzés?

Mindazoknak ajánlott, akik akár próbaidősként, akár teljes elkötelezettként tagjai az iskolának, vagy, akik kóstolgatják a kurzusok ízét, voltak legalább három kurzuson, és szeretnének bepillantást nyerni a módszertanba.

Miről szól a képzés?

  • Anita

József Barnabás labor

A József Barnabás képzés egy munkatársaknak szóló „kurzus” (labor), amely összefoglalja a Szent András Evangelizációs Iskola módszertanát és annak miértjeit. Azoknak szól, akik már szolgálnak kurzusokon, vagy akik már több kurzuson részt vettek és szeretnének az iskola munkájába becsatlakozni.

A képzés célja

  • A Szent András Evangelizációs Iskola munkatársainak képzése az Iskola víziójának és szellemiségének megfelelően. Alkalmassá tenni a munkatársakat arra, hogy az evangelizátorképzés-program kurzusait az Iskola módszertanának megfelelően tudják továbbadni.
  • Ez a képzés olyan labormunka, ahol a résztvevők megtapasztalják és saját tapasztalatuk alapján tanulják meg az Iskola különböző pedagógiai elveit és módszertani technikáit.

Kezdés: 

2007. augusztus 16., csütörtök 17.00 –

Befejezés: 

2007. augusztus 20., hétfő 15.00 –

Jelentkezési határidő: 

2007. augusztus 10., péntek

Iktatószám/Azonosító: 

HU-07-7
  • lulu