Üdvösségtörténet - 2008.10.22-26., Esztergom

Üdvösségtörténet kurzus volt Esztergomban

Hosszú hétvégén kurzust tartani kockázatos vállalkozás, hiszen az emberek szívesebben pihennek otthon kevéske szabadidejükben. Mégis megéri, mert Isten bőségesen megáldja azokat, akik erre vállalkoznak, akik Mária módjára a lábaihoz ülnek és hallgatják. Az üdvösségtörténet kurzus arra hívta az embereket, hogy ismerjék meg Isten üdvözítő tervét, hiszen annak mindannyian részesei vagyunk. Isten mindenkit megajándékozott valamivel a hétvégén, a résztvevők tanúságot is tettek erről:

„Isten akkor is velem van és segít, ha teljesen kétségbeesek, és elveszítem a reményt, hogy lesz jobb. Most már tudom, hogy nem veszíthetem el azt, amit ingyen kaptam.”

„Végre átlátom Isten tervének teljességét és tökéletességét mind az egyházra, mind a saját életemre vonatkozóan! Volt néhány tanítás és dinamika, ami nagyon mélyen megérintett és előbbre vitt a lelki gyógyulás útján.”

Rólad van szó! - Üdvösségtörténet kurzus, Esztergom

Frissítés: 

Figyelem, a kurzus a meghirdetett október 27. (hétfő) 14.00 óra helyett október 26-án 17.00-kor ér véget!

A Bibliából feltáruló, évezredeken átívelő üdvösségtörténetet megismerve felfedezzük, hogy nekünk, a mi életünknek is van üdvösségterve.
Gyere el és fedezd fel, hogy élettörténeted üdvösségtörténet is!

Kezdés: 

2008. október 22., szerda 18.30 –

Befejezés: 

2008. október 26., vasárnap 17.00 –

Jelentkezési határidő: 

2008. október 13., hétfő

Iktatószám/Azonosító: 

HU-08-54