Rólad van szó! - Üdvösségtörténet kurzus, Esztergom

Frissítés: 

Figyelem, a kurzus a meghirdetett október 27. (hétfő) 14.00 óra helyett október 26-án 17.00-kor ér véget!

A Bibliából feltáruló, évezredeken átívelő üdvösségtörténetet megismerve felfedezzük, hogy nekünk, a mi életünknek is van üdvösségterve.
Gyere el és fedezd fel, hogy élettörténeted üdvösségtörténet is!

Tanúságtétel: 

Tapasztalatok:

"Ezen a kurzuson megtapasztaltam, hogy nemcsak a próféták, az apostolok, de mi, hétköznapi, 21. századi emberek is részesei vagyunk az Üdvtörténetnek. Istennek velünk is konkrét terve van, és ha megismerjük, átimádkozzuk az egész folyamatot – ebben segít a kurzus –, a saját helyünket is megtaláljuk benne, Benne."
Dia, Esztergom

"Nagyon mélyen megérintette a kurzus a múltamat és jelenemet, elsősorban belső gyógyulást éltem át. Békességet és hitet kaptam afelől, hogy semmi sincs (és nem is volt) véletlenül az életemben, Isten soha nem hagy magamra, bármi nehézség is történik velem, Ő mindig ott van a megol­dásával, ahogy ott volt Ábrahám, Mózes, Dávid "kemény" óráiban is. Izgalmas párhu­zamokat fedeztem fel az üdvtörténeti szereplők élete és a saját életem között, hiszem és tapasztalom, hogy Isten velem is tesz nagy csodákat, ahogyan az ő életük­ben is tette. Nagy kaland valóban jelen lenni az üdvösségtörténetben."
Orsi, Szeged

Letölthető szórólap: 

Kurzusigazgató: 

Lesták Zoltán

Koordinátor: 

Lestákné Győrffi Diána

Kezdés: 

2008. október 22., szerda 18.30 –

Befejezés: 

2008. október 26., vasárnap 17.00 –

Helyszín: 

Esztergomi Belvárosi Plébánia tanácsterme
(Esztergom, IV. Béla út 3., a buszpályaudvartól 5 percre).

Szállás: 

A kurzus bejárós, távolról érkezőknek családoknál, illetve a plébánián adunk szállást (ez utóbbi matracos), hálózsákot hozz magaddal.

Hozzájárulás: 

7500 Ft, amely a kurzus során az ebédet és a vacsorát, valamint a terembérletet és a kurzus technikai költségeit tartalmazza.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet.
A jelentkezések elfogadásáról mindenkit értesítünk (válaszboríték esetén levélben, e-mailen, ennek hiányában telefonon).
A kurzus megtartásához minimum 25 fő szükséges, ezért kérlek, időben jelentkezz!

Információ: Lestákné Győrffi Diána; 2500 Esztergom, Széchenyi tér 26. I/11.
mobil: +3620 823 2384
e-mail: zoltan.lestak@ujevangelizacio.hu

Jelentkezési határidő: 

2008. október 13., hétfő

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • Szentírást (teljeset, lehetőleg Szt. Jeromos-félét)
  • jegyzetfüzetet

Iktatószám/Azonosító: 

HU-08-54
  • lulu

Hozzászólások

Változás

Kedves Testvérek! Az esztergomi üdvtörténet kurzus október 27 hétfő 14.00 helyett október 26-án 17.00-kor ér véget! Lesták Zoltán - Zozó

megtartjuk!

Testvérek! A kurzust megtartjuk, jelentkezni még október 17-ig lehet! Lesták Zoltán - Zozó

Az üdvövösségtöténet kurzusról

Sziasztok! Az üdvtörténeti kurzus szereplői Ábrahám,Saul élete,valamint az Izrael kettészakadása és az egymástól, valamint Istentől való elszakadásuk nagyon megérintette a szívemet. Segített a jelenlegi élethelyzetem újra értékelésébe. A sok szenvedés mögött meglátni a gyümölcsöket. Rácsodálkozni a Szentírásra mint kincsre és Isten szavába kapaszkodva tovább menni. Belső gyógyuláson mentem keresztül és új erőt kaptam, hogy tovább tudjam vinni az Igét. Áldott legyen a kurzust vezetők élete! Valamint köszönet és hála a Mennyei Atya gondviselő szeretetéért, hogy rátekintett gyermekeire. Ámen Andrea Vác