Bandifi nap - tapasztalatcsere az ifjúsági evangelizációról

Kép: (CC) forrás: https://www.pexels.com/photo/selfie-family-generation-father-9746/

Örömmel értesítelek róla, hogy november 7-én, szombaton Bandifi nap lesz, amelyre téged is nagyon nagy szeretettel meghívlak, hogy legyünk együtt Bandifisek mindazokkal, akik a Szent András Iskola felnőtt iskolaközösségeiben szolgáltok, és időnként kaptok meghívásokat fiatalok felé (plébánián, iskolában). Reményeim szerint lesznek velünk sokan olyanok is, akik máshol, más szolgálatban, de szintén fiatalok felé szolgálnak (rendszeresen vagy csak alkalmanként).
Ezt a napot arra szánjuk, hogy megosszuk, kinek milyen tapasztalatai vannak az ifjúsági evangelizáció terén, hogy beszélgessünk arról, milyen kihívásokkal találkozunk, milyen tapasztalataink vannak, és együtt megoldásokat keressünk, Isten tervét elkérjük. Ez a nap nem arról szól, hogy most valamit akarok nektek tanítani, hanem sokkal inkább arról, hogy kíváncsi vagyok, mi van veletek/bennetek, hol s mit csináltok és azt hogyan teszitek a fiatalokkal. Szeretném, ha együtt keresnénk az utat a fiatalok (és fiatal felnőttek) evangelizációjára, fiatal evangelizátorok képzésére.
Nem tervezek sok előadást, viszont annál több beszélgetést, megosztást, kicsit belekóstolunk a Bandifi sajátos módszertanába is, ami sajátos itt Magyarországon (is).

Én nagyon szeretném, hogy ti, akik már szolgáltatok velem, vagy szolgáltok Szent András-osként fiatalok felé (is), megismerjétek jobban egymást is. Érdekelnek a meglátásaitok, ötleteitek. Szeretném, ha ez egy kicsit ilyen közös útkeresés is lenne, közös ötletelgetés azon, hogyan lehetne ezt jobban csinálni. Számomra megerősítés, hogy számíthatok rád, hogy néha felkeresel és kérdéseket teszel fel ifjúsági evangelizáció ügyben, hogy néha még együtt is szolgálhatunk! Szeretném, ha nem csak egyénenként, hanem együtt is lépnénk egyet Isten tervében!

Arra hívlak, hogy légy részese ennek az álomnak! Álmodozzunk együtt és essünk neki együttes erővel! Nézzük meg, kik vagyunk és mire hív Isten!

És gyere el akkor is, ha érdekel,
- miben más a Bandifi, mint a felnőtt Szent András,
- mi a Bandifi víziója,
- kik azok, akik szintén szolgálnak vagy érdeklődők a Bandifiben,
- milyen terveink vannak a következő évre.

Sokan fiatalokból álló közösségeket vezettek (nem csak kamaszokra gondolok, hanem egyetemistákra is), és ez is kihívás: a közösség akkor fog nőni, ha a tagok megtalálják a helyüket Isten tervében, ha elkezdik továbbadni a hitüket, de hogyan lehet erre felkészíteni őket?
Másoknak ilyen korú gyerekeik vannak már, az ő evangelizációjuk is kihívás...
Hogyan tudjuk kiegészíteni, segíteni egymást a szolgálatainkban, hogy ne „magányos farkasként” harcoljon mindenki a saját környezetében, hanem egységben legyünk Isten tervében.

Én sem tudom a tutit, néhány kérdésre találtam már a választ, sok kérdésre még keresem! De azt tudom, hogy Isten hív, küld, terve van és ezt megmutatja!

Ha téged is hív, ha téged is küld, ha neked is közöd van fiatalokhoz (14–25, vagy kisebbek felé), akkor keressük együtt a válaszokat!

Fogunk imádkozni, kérni Isten vezetését ebben.
Erről szól ez a nap.
Gyere el! Számítok Rád!

Kistestvéri szeretettel:
Éva

Kurzusigazgató: 

Eberlein Sidó Éva

Kezdés: 

2015. november 7., szombat 9.00 –

Befejezés: 

2015. november 7., szombat 20.00 –

Helyszín: 

Krisztus Király Missziós Központ, Budapest, Fehérvári út 168-178, C. lépcsőház, fsz. 35.

Szállás: 

Ha korábban jönnél vagy másnapra maradnál, van rá lehetőség. Hozz hálózsákot és 1.500,-/éjszaka a szállás ára itt a központban.

Hozzájárulás: 

1400 Ft (ebéd és vacsi ára)

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. E-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:
titkarsag-KUKAC-ujevangelizacio.hu

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ Évától:
eva.jn15.5-KUKAC-gmail.com
+36 30 8113423

Jelentkezési határidő: 

2015. november 2., hétfő

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-15-B19
  • obo