Új élet kurzus Hódmezővásárhelyen

Frissítés: 

2017. febr. 21.: Figyelem, a kurzus költsége csökkent: a Szeretetegységben Alapítvány támogatásának köszönhetően egységesen (bejárósan vagy szállással együtt) 6000 Ft. Használjátok ki a lehetőséget!

Fotó: CC0 https://www.pexels.com/photo/no-person-still-life-card-desktop-104966/

Az Új élet Krisztusban kurzus Istenről és a Te életedről szól, amit az Ő gondviselő szeretetével eltervezett. Nem fogsz ezen a kurzuson semmi mást megtudni Istenről, csak a legfontosabbat. Ha kereszténynek tartod magad, mégsem elégedsz meg a vasárnapi jellegű kereszténységgel; ha jobban meg akarod ismerni Jézust; ha fel szeretnéd fedezni, milyen örömöt ad ő az életedbe; ha úgy érzed, lehúz a bűn; ha gyengének látod a hited; ha szeretnéd megtudni, mit jelent találkozni Isten Lelkével; ha magányos vagy keresztényként is; ha még nem vagy (teljesen) Istené, és szeretnél Istennel egy új életet elkezdeni, ez a kurzus neked szól.

Ezen a hétvégén Istennel együtt járva tapasztalhatod meg előadásokon, imán, énekeken, gyakorlatokon, a közösen megtapasztaltakon keresztül, miről is szól ez a kurzus.

Gyere el, ha szeretnéd megtudni: Milyen ajándékot szánt Isten a számodra? Isten valóban gyermekeként szeret? Miért nem tapasztalod mindig ezt? Jézus a Te Megváltód? Miért fontos a hited? Mi jelent a megtérés? Miért Úr Jézus? Ki az a Szentlélek? Miért lényeges a szerepe az életedben a közösségednek és az Egyháznak?

„Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen…” • Jn 10,10

Kurzusigazgató: 

Nagy Róbert szőregi plébános

Koordinátor: 

Tóth Pityu

Team további tagjai: 

a szegedi Noé Bárkája iskolaközösség tagjai

Kezdés: 

2017. március 10., péntek 17.00 –

Befejezés: 

2017. március 12., vasárnap 14.00 –

Helyszín: 

Szállás: 

Távolról érezők számára a helyszínen, a Károlyi Házban tudunk szállást biztosítani limitált számban. Kérünk, hogy szállásigényedet a jelentkezési lapon előre jelezd!

A helyieknek a kurzus bejárós.

Hozzájárulás: 

Bejárósan 9000 Ft, bennalvással 12000 Ft Szállással vagy anélkül egységesen 6000 Ft (a Szeretetegységben Alapítvány támogatásának köszönhetően), amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kérünk fizetni. Ez magában foglalja a két vacsorát, a szombati és vasárnapi ebédet és reggelit a technikai költségeket, ill. a szállást.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Tóth István
6800 Hódmezővásárhely,
Vidám utca 7.
pityu6905-KUKAC-gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Tóth Pityu
+3620 423 4143

Jelentkezési határidő: 

2017. március 5., vasárnap

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • teljes Szentírást
  • és a nyitott szíved

Iktatószám/Azonosító: 

HU-17-9
CsatolmányMéret
PDF ikon Meghívó A5 (PDF)317.53 KB
PDF ikon Nyomtatható A4-es meghívó (PDF)1.08 MB
PDF ikon Plakát (A4)1.46 MB
  • Jóbel