Újra Álomlátó József kurzus!

Frissítés: 

2017. október. 16.: A kurzust megtelt. Már csak várólistára tudjunk venni a jelentkezőket.

2017. márc. 31.: A kurzust elhalasztottuk az eredeti március 17-19-i időpontról október 27-29-re. Eddig új időpontig a kurzus módszertanát átírjuk, hogy ne csak 50 fővel lehessen megtartani és ne igényeljen olyan sok férfi résztvevőt.

Fotó: CC0 https://pixabay.com/photo-483874/

Ez a kurzus belső gyógyítás, de nem a hagyományos módon. Isten embereinek szól, akik már sokat szolgáltak a szőlőskertjében és közben (természetesen) meg is sebződtek. Az álomlátó Józsefről szól, Jákob fiáról. Az élettörténete és titka fog bennünket megtanítani: Az idő és a feledés nem gyógyít meg semmit. Nem gyógyul meg semmi, ha csak a múltban vájkálunk, a gyógyuláshoz újra szükségünk van jövőre, álmokra. Megtanít arra, hogy ne emberhez szaladgáljunk újra és újra, hanem hogyan imádkozzunk (egyedül) úgy, hogy Isten gyógyítson bennünket. Nagy titok ez: Szembenézi a kudarcokkal, nem elhessegetve magunktól ezeket. Meghallgatni Istent a történtekről, akkor is, ha csak nagy csend a válasz. Új olvasatot adni a történteknek, újraértelmezni a múltat. Elvarrni a szálakat. És – ha eljutunk ide – hálát adni a kudarcokért, az okozóikért, így a szenvedés igazgyönggyé válik, és hogy végül képesek legyünk dicsőíteni Istent, aki nagyobb.

„Ne nyugtalankodjatok és ne tegyetek magatoknak szemrehányást... Isten azért küldött előre engem, hogy megmentsem az életeteket.” • Ter 45,5

Tanúságtétel: 

Már első este, amikor Pepe belekezdett a témába, a lelkem ráérzett a kurzusra: „ez jó lesz, ez nem a szokásos”. És tényleg új volt, Pepe máshogy fogta meg a témát, mint ahogy eddig láttam. A jövő fontosságáról kezdett beszélni a múlt gyógyulásában. És milyen igaza van! Csak a múlt sebeiben forgolódva nehezen gyógyulnak meg a sebek, de ha látjuk a jövőt, Isten terveit még velünk, akkor a múlt sebei is átértékelődnek. Ezért álmodozó ez a kurzus. Előre nézve gyógyul mindaz, ami mögöttünk van. Szóval, gyertek mindannyian, akik Istent már régóta szolgáljátok, vagy esetleg már abba is hagytátok a szolgálatát, mert annyi kudarc és fájdalom ért bennetek a szolgálata közben. Az álmodozó József nem a tipikus életsebeket tárgyalja – azokra van más jó kurzus –, hanem azokat, amelyeket Isten ügye miatt szenvedünk el. • Gyuris Gellért

Kurzusigazgató: 

Gyuris Gellért

Koordinátor: 

Zongor Eszter

Team további tagjai: 

Arm Katalin, Nagy Zsolt, Joanovits Róbert

Kezdés: 

2017. október 27., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2017. október 29., vasárnap 15.00 –

Helyszín: 

Krisztus Király Missziós Központ
1116 Budapest, Fehérvári út 168–178 „C” lépcsőház; csengő: 171.

Szállás: 

A kurzus bejárós, szállás a helyszínen korlátozott számban. A szállás díja hálózsákkal 1500 Ft/éj, ágyneművel 2000 Ft/éj.

Hozzájárulás: 

6000 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kell fizetni. Ez tartalmazza a kurzus technikai költségeit, valamint a napi háromszori étkezést.
Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt ne maradjon senki távol!

Jelentkezés és kapcsolat: 

A kurzust 25 jelentkezőtől tartjuk meg.

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet, ill. a kertvárosi plébánián leadva a sekrestyében. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Szent András Evangelizációs Iskola
1116 Bp., Fehérvári út. 168–178. „C” fszt. 35.
eszter.zongor-KUKAC-gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Zongor Eszternél
Telefon: +36 20 511 25 30
Ímél: eszter.zongor-KUKAC-gmail.com

Ha egészségügyi problémáid vannak, vagy valamilyen diétára szorulsz, azt is jelezd kérlek, megoldjuk!
Minden jelentkezőnek visszajelzést küldünk március 15-ig, amelyben további fontos információkkal tájékoztatunk.

Jelentkezési határidő: 

2017. október 13., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

+ Teljes Szentírást!
+ Nyitott szívet!

Iktatószám/Azonosító: 

HU-17-3
CsatolmányMéret
PDF ikon Nyomtatható PDF meghívó683.38 KB
PDF ikon Plakát1.98 MB
  • obo