Bandifi – csapatépítés

Évek óta szó van az iskolában arról, hogy a fiatalokra külön figyelve kellene evangelizálni és evangelizátorokat képezni. A tanács januárban konkrét döntéseket is hozott, úgyhogy ideje konkrét lépéseket is tenni.

Erre hívlak: tegyük meg együtt az első lépéseket az ifjúsági evangelizációban. Ha kapcsolatban vagy fiatalokkal (akár tanárként, edzőként, nagybácsi-, nagynéniként, szülőként, nagyobb testvérként, plébániai munkatársként, stb.), és szeretnéd hatékonyabban evangelizálni őket, akkor hívlak, legyél te is a Bandifi csapatának tagja.

Az iskolán belül, az iskola már jól ismert módszereivel, de egészen új ifjúsági kurzusokkal, lelki napokkal, evangelizációs programokkal fogjuk elvinni Jézust a fiatalokhoz és a fiatalokat Jézushoz.

Ezen a hétvégén lesz szó a rólunk, a fiatalokról és főként arról, mi Jézus álma a Bandifivel kapcsolatban. Egy érdekes laborra számíthatsz sok gyakorlattal, csapatépítéssel, imával, nevetéssel. Ha elmúltál 18 és legalább 1 Szent Andrásos kurzuson voltál már, szeretnél fiatalokat evangelizálni, akkor gyere el!

Buzdítsd az ifjakat is…

Kurzusigazgató: 

Sidó Éva

Koordinátor: 

Zubay Timi

Team további tagjai: 

Kassai Gábor Dani

Kezdés: 

2012. szeptember 29., szombat 9.00 –

Befejezés: 

2012. szeptember 30., vasárnap 14.00 –

Helyszín: 

Krisztus Király Missziós Központ
Budapest 1116 XI. ker. Fehérvári út 168–178. „C” ép. Fsz.: 35.

Szállás: 

A kurzus budapestieknek bejárós.
Vidékieknek itt a helyszínen tudunk szállást biztosítani korlá­tozott számban 1500 Ft/éjszaka fejében. Ajánljuk, hogy barátoknál keressetek szállást Budapesten, ebben mi is tudunk segíteni.

Hozzájárulás: 

4000 Ft

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet, azzal a kitétellel, hogy jelentkezési lapot postai úton most nem fogadunk.

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban!

Saját érdekedben kérünk, jelentkezz időben! Ha jelentkeztél, de valamilyen indokból mégsem tudsz részt venni,  időben jelezd!

További információ és jelentkezés:

Zubay Timi
+3620 2896580
ztimea1213-KUKAC-gmail.com

Jelentkezési határidő: 

2012. szeptember 21., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.
  • Jóbel