Szülinap

Hát igen, az iskola 20 éves, én meg 38.

Hétfőn: Várt rám egy rakat elmaradt levél. Jó sok. Ellenőriztem még az Obo által készített éves jelentést Dexternek. Ez kiváló volt. És zalaegerszegi kurzus kapott engedélyt.

Kedd: A nap fő tevékenysége a 20 éves videoklip vágása volt. Az első nap készült el. Délután átvettem a nyomdában a karácsonyi lapokat és máris utaztam fel Budapestre az irodába. A borítéknyomtatással készen is voltunk éjjel 1-re Oboval és Katival.

Szerda: Együtt borítékoltunk 1000 borítékot. Rendet raktam a gépeken, Synology-ről készítettem biztonsági másolatot. Segítettem az elpakolásban az irodában, mert másnap kurzusa volt Évának. És kipróbáltam az új mosogatógépet :-). Este jöttem haza Szegedre.

Csütörtök: Számlát intéztem a Timóteus kurzus plakátjai után. És belefogtam a 10 éves videoklip második felébe. Estére el is készültem. Feltöltöttem.

Pénteken misén voltam szolgálni Adalbert atyával. Utána Robi atyával találkoztam weboldal ügyben. Végül Csabi jött hozzám.

Szombat: Családdal voltam, utaztunk Siófokra.

Vasárnap: Koccintottunk, 38! Este megjöttek Attilától a fényképek, publikáltam és elküldtem a nemzetközi tanácsnak az Obo által készítette beszámolót.

  • Jóbel