Álomlátó József kurzus Tiszaalpáron

Fotó: CC0 Devanath https://pixabay.com/images/id-1209658/

Ez a kurzus nem hagyományos belső gyógyítás.

Isten embereinek szól, akik már sokat szolgáltak a szőlőskertjében és közben megsebződtek. Jákob fiának, Józsefnek az élettörténete tanít bennünket: Az idő és a feledés nem gyógyít meg semmit. A múltban való vájkálódás nem gyógyít, a gyógyuláshoz újra szükségünk van jövőre, álmokra. Megtanít arra, hogy ne emberhez szaladgáljunk újra és újra, hanem hogyan imádkozzunk (egyedül) úgy, hogy Isten gyógyítson bennünket. Nagy titok ez: Szembenézi a kudarcokkal, nem elhessegetve magunktól ezeket. Meghallgatni Istent a történtekről, akkor is, ha csak nagy csend a válasz. Új olvasatot adni a történteknek, újraértelmezni a múltat. Elvarrni a szálakat. És, ha eljutunk ide, hálát adni a kudarcokért, az okozóikért – így a szenvedés igazgyönggyé válik –, és hogy végül képesek legyünk dicsőíteni Istent, aki nagyobb.

„Ne nyugtalankodjatok és ne tegyetek magatoknak szemrehányást… Isten azért küldött előre engem, hogy megmentsem az életeteket.”  • Ter 45,5

Tanúságtétel: 

Már első este, amikor Pepe belekezdett a témába, a lelkem ráérzett a kurzusra: „ez jó lesz, ez nem a szokásos”. És tényleg új volt, Pepe máshogy fogta meg a témát, mint ahogy eddig láttam. A jövő fontosságáról kezdett beszélni a múlt gyógyulásában. És milyen igaza van! Csak a múlt sebeiben forgolódva nehezen gyógyulnak meg a sebek, de ha látjuk a jövőt, Isten terveit még velünk, akkor a múlt sebei is átértékelődnek. Ezért álmodozó ez a kurzus. Előre nézve gyógyul mindaz, ami mögöttünk van. Szóval, gyertek mindannyian, akik Istent szolgáljátok, vagy esetleg már abba is hagytátok a szolgálatát a kudarcok miatt. Az álomlátó József azokat a sebeket tárgyalja, amelyeket Isten ügye miatt szenvedtünk el. (Gyuris Gellért)

Kurzusigazgató: 

Gyuris Gellért

Koordinátor: 

Égető Ildikó Anna

Team további tagjai: 

A szegedi Noé Bárkája iskolaközösség.

Kezdés: 

2019. július 5., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2019. július 7., vasárnap 15.00 –

Helyszín: 

Szent Benedek Leányai Társaság
6067 Tiszaalpár, Istvánújfalu 87.

Koordináták:

  • 46°46'40.5"N 19°59'07.1"E
  • 46.777913, 19.985306

A ház a 87-es számú tanya Tiszaalpár Istvánújfalu körzetében.

Szállás: 

Szállás a vendégházban lesz.

Hozzájárulás: 

12500 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kell fizetni. Ez magában foglalja az étkezést, a szállást és a kurzus technikai költségeit.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Égető Ildikó Anna
6067 Tiszaalpár, Istvánújfalu 87.
eildiko-KUKAC-gmail.com

A kurzust 25 jelentkezőtől tartjuk meg.

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ a koordinátornál a megadott e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 

2019. június 28., péntek –

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

További információk: 

Minden jelentkezőnek visszajelzést küldünk június 29-n, amelyben készülési információkkal tájékoztatunk.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-19-16
CsatolmányMéret
PDF ikon Meghívó PDF-ben177.85 KB
PDF ikon Nyomtatható meghívó PDF-ben856.44 KB
PDF ikon Plakát593.31 KB
  • Jóbel