Fotók az A! generáció Új élet Krisztusban kurzusáról

A reményhozó nemzedéknek tartott második kurzus abból a lendületből indult, ahol az előző végződött, így gondolhatjátok, milyen volt a hangulat! :)

Ám a hangulat még közel sem minden! Ezen a hétvégén a fiatalok nagyon nyitott szívvel és őszinte lelkesedéssel állították meg életük kocsiját, hogy beszállhasson Jézus, aki ezt jól érzékelhetően a mennyei Atya szeretetével és a Szentlélek erejével tette meg. Egy szívvel zengő dicsőítések, mély lelkületű szentségimádások, erőteljes megtapasztalások, komolyan vett döntések jöttek sorra egymás után, közben pedig vidám csoportos alkotómunka és játék zajlott, barátságokat szövő reménycsoportos beszélgetések folytak, és mindezeket igazi bandázás szőtte át.

A kurzus különlegessége volt, hogy a szolgálócsapatból hatan (!) is az A! generáció résztvevői voltak, akik korábban vettek már részt ezen a kurzuson. Hozzáállásuk, szolgáló szeretetük és vidámságuk jelentős erőforrása volt ennek a hétvégének. Nagy öröm volt együtt lenni, együtt szolgálni, együtt találkozni a köztünk cselekvő Istennel.

Így vall erről néhány reményhozó fiatal:

  • Pénteken, amikor megérkeztem, hihetetlen érzés járt át, ez egyre jobban erősödött a kurzus során, és úgy érzem, hogy még van hova jutnom! (B. E.)
  • Megerősítést, iránymutatást és hajtóerőt kaptam a céljaimhoz. A közbenjárás nagyon személyhez szóló volt. (K. Tomi)
  • Hatalmas élmény volt látni a csodákat testközelből, ahogy a Szentlélek átjárja a társaimat és engem is. Ilyet még soha nem tapasztaltam. A kurzus megerősített abban, hogy merjem rábízni az életemet az Úrra. Nagyon sokat tanultam, és nőtt a lelkesedés a szívemben, hogy én is megmutassam másoknak és megtapasztaljam még többször a Szentlélek erejét. (T. Andris)
  • Az volt az érzésem, hogy valóban itt van köztünk a Szentlélek. Vágy van bennem, hogy cselekedjek, hogy közösségben legyek és hogy még többet tanuljak Istenről. (V. B.)
  • Miközben imádkoztak értem, alig álltam a lábamon. Olyan dolgokat kaptam, amiket nem is tudhattak volna rólam a Szentlélek nélkül. Könnyekben törtem ki. Így jött ki rajtam és tudom: Isten szeret! (Era)
  • Isten gyógyító szeretete kiáradt a szívembe. Szabad vagyok őáltala, érte és benne! Tabernákuluma lehetek Jézusnak, és őt hordozva elvihetem más emberekhez. (Nino)
Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • obo