Tanúságtétel

Sziasztok!

Szeretnék tanúságot tenni arról, hogy hogyan áldott meg engem az Úr 2006-ban, Budapesten egy Pál kurzuson.
Sokat imádkoztunk a kurzus alatt, s mikor már vagy hatodik napon át tartott az ima, hívtuk a Szentlelket, s kértük Őt, hogy érintsen meg. Bevallom őszintén, bennem nem volt semmi elképzelés, hogy mi is fog történni, csak arra emlékszem, hogy egy hatalmas vágy volt a szívemben, egy szomjúság, hogy találkozhassak Istennel.

Soha nem gondoltam volna addig, hogy a jó Isten ennyire közel tud jönni az emberhez.
Hála Neki egy nagyon közeli és személyes találkozásom volt Vele. Amikor a testvérek imádkoztak értem, hirtelen egy nagy erő öntött el, annyira, hogy nem bírtam magamat tartani két lábon. Ezután pedig egy nagy zúgó hangot hallottam a saját füleimmel, és hirtelen egy hatalmas fényességből kitörő madár alak jött felém, nagy zúgó hangon, belémszállt és utána egy nagy-nagy lelki békesség töltött el.

Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy túlfantáziáltam ezt az imát, le kell szögeznem, hogy én egészen odáig nem igazán foglalkoztam a harmadik Isteni személlyel, tehát nem voltak elképzeléseim a Szentlélekről, hogy galamb....stb. Nem szoktam Hozzá imádkozni, mert nem ismertem Őt. Tehát ez a találkozásom Vele, nem fantázia szüleménye volt, hanem egy "kézzelfogható" találkozás az Élő Istennel!!!

Hát, nekem így áldotta meg az Úristen a Pál kurzusomat.
Úgy gondolom,ezek után bátran buzdíthatok bárkit, hogy vegyen részt ezen a kurzuson, mert én valóban megtapasztalhattam, dicsőség érte Istennek, hogy ezen a kurzuson rajta van az Isten áldása! Menj el!!!

Ivett
  • Ivett