május 2015

Bandifi.hu projekt

Bocs, hogy nem írtam nektek. Be vagyok bújva a dolgozószobámba. Ja, persze voltam kinn is (Új élet kiképző, MKKM OT ülés), de lényegében a Bandifi új weboldalán dolgozok. Elég nagy falat, nagyobb mint gondoltam. A kihívás, hogy egy fiatalos, „flat design” stílusú, elsődlegesen mobilra készülő, reszponzív, modern technológiájú weboldal legyen. Na, ez már nem megy nekem alapból. Én még a fix és a fluid design korszakban dolgoztam ezzel. Szóval rengeteget tanulok most. Május lesz bőven, mire végzek, még messze a vége.

Inkább csak mutatok néhány képet:

1. Emblémák, amiket alkalmazni fogok:

Bandifi.hu félkész állapotban

Az elmúlt héten ez volt a fő projekt. Persze minden nap van valami más is, időigényesebb vagy kevésbé az. De pont az jutott eszembe, hogy amíg nem volt titkárom, addig ilyen időigényes weboldalfejlesztéseket csak akkor tudtam csinálni, ha gyermekem született és elfogadott volt, hogy egy kevésbé vagyok jelen.

Szóval, így állok. Mutatok képernyőmentéseket. Még félkész állapotban van, de már alakul. Most abba kell hagynom 2-3 napra, hogy a tanítóképzésre készüljek.

Laptop nézet

Belépve

Tanítóképzés

A hétvégn abbahagytam a bandifi.hu fejlesztését. Most ennyi időm volt, majd folytatom.

Ezen a héten minden nap (dupla tempóban) a tanítóképzésre készültem. Újraírtam a vázlatot, rendszeretem, sok karizmatikus szempont került be a sima módszer mellé. Most már Buapesten vagyok, épp Oboval, Éával és Katival készülünk, 13 résztvevőnk lesz holnap a képzésre.

Ez lett a plakátja :). Kit ábrázol?

Tanítóképzés

Ezekiel megérte

Vannak azok a pillanatok, amikor az ember úgy érzi, megérte. Na, ez most ilyen volt.

Vasárnap fejeztük be a Tanítóképzés labort, vagyis új néven az Ezekiel képzést. Megérte a belé fektetett munka. A képzés kerek, érthető, arányaiban el van találva, már csak finomítani kell. Ahogy mondták: telitalálat. Örültem a teamnek, mert mindenki azt tette bele, amiben jó. Én a kockásságomat, hogy fogalmakat alkossunk, Éva a karizmatikusságát, hogy lelkiségben is képezzünk, Kati a kedvességét :), Papa jól főzött, Dani pedig koordinált. Jó volt ez a csapat. A résztvevők közül is megjegyeztem magamnak néhány tanulékony tanítót.

Ezt a képzést még sokszor meg kellene tartani, olyan értékes.

Fényképeket már találtok, hamarosan felrakom a képzés anyagát is a Bandisákra.

Ifi weboldal

Az Ezekiel képzés után aludtam egy napot :), aztán szántam még egy napot a kurzus lezárására. Várt rám egy halom belföldi és külföldi kommunikáció, ügy, amit el kellett intézni, aztán szerda-csütörtök-péntek nagyobbik része a Bandifi weboldalának fejlesztésére ment el. Most kihoztam élesbe az eddig a gépemen fejlesztett oldalt, hogy Éva fel tudja tölteni némi tartalommal, hogy aztán és a formázásokat be tudjam fejezni. Most így néz ki, egyelőre még mindig bezárt állapotban: ifi.ujevangelizacio.hu

Hallelujah!

  • Jóbel