január 2016

Új év, új lehetőségek

No, itt az új év, leírom 2016, hogy szokjam :-).

A karácsony előtt még dolgoztunk néhány napot. Hétfő Budapestre vittem anyósomat, úgyhogy jobbára csak telefonon intézkedtem. Kedden elkészítettem a szegedi kurzus hirdetési anyagait, le is okézták, karácsony után került ki. Vajdasági pályázatot megírtam, 90%, de még nincs kész. Elkészítettem a weboldalakra a sütis tájékoztatót ezzel a kis modullal. Az igazi véleményem csak itt mertem leírni erről az egészről, a többi konszolidáltabb.

Karácsonykor a családdal voltam. Voltunk utoljára Kikindán, a szülői háznál is. Pihentünk, tervezgettünk, számoltunk... A közivel szilvesztereztünk, a Noé Bárkájával tartottunk év eleji lelki napot.

Szóval, új év: ezennel nekikezdek. Legyen meg mindenben az Úr akarata.

A csapatom

A titkárság is életre kelt. Mindenki megérkezett! Kati nagyon katolikus volt és Medjugorjében volt szilveszterkor. Éva a MEHR konferencián volt a magyar csapattal. Obo és én a családdal töltöttük a szünetet.

Ha nehezen is, de mindenkinek sikerült visszaállni a szolgálatba. Ami a hónap eleje óta történt vele:

  • Jóbel

Tanács + Fenntartók = 3× takarítás

A hét második fele már a hétvégi előkészületek voltak, amely elég fárasztóra sikeredett.

Szerdán apró ügyekkel foglalkoztam: pályázat, nemzetközi kommunikáció, grafikonok, prezi, Ászáf adatbázis. Este vezetői kör volt.

Csütörtökön újra pályázat, tanácsra előkészület, Joelke, RedHen rendszerfrissítés, SZEKA papírok.

Pénteken reggel utaztam Budapestre, előkészületek után délután Titusz volt velünk, titkársági értekezletünk volt. Este jött a tanács és kezdődött a tanácsülés. Jó volt, érdemes. Este nekiláttunk újra az egész házat feltakarítani és felkészülni a Fenntartói napra. Vasárnap volt a Fenntartók napja. Szép volt, méltó, ünnepi. A szentmise is, pedig többen először találkoztunk a miséző pappal. Este újra feltakarítottuk a házat és jöttünk haza.

Szóval takarításból már nagyon jók vagyunk. Ez az evangelizáló élet, ha még valakinek nem esett le :-).

A lányok ma pihennek, Oboval mi már elkezdjük a hetet, mert a következő hétvége nekünk szolgálat.