A csapatom

A titkárság is életre kelt. Mindenki megérkezett! Kati nagyon katolikus volt és Medjugorjében volt szilveszterkor. Éva a MEHR konferencián volt a magyar csapattal. Obo és én a családdal töltöttük a szünetet.

Ha nehezen is, de mindenkinek sikerült visszaállni a szolgálatba. Ami a hónap eleje óta történt vele:

  • Kedden: A Fenntartói Klub meglepetés ajándékán dolgoztam napközben. A többit Kati intézte. Tuti lesz. Aztán még foglalkoztam a vajdasági pályázattal, hogy Lacinak könnyebb legyen a szolgálata. Új élet kiképzőről egyeztettem. És este a szegedi Új élet kurzusnak volt a teamje Balázsnál.
  • Szerda: Délelőtt Adalberttel voltam szentmisén szolgálni. Utána egy halom levél várt rám karácsony óta, azokon átverekedtem magam lassan. Szórólapokat nyomtattam. Újra a kiképzőt szerveztük. És a TexT appról foglaltam össze az infókat.
  • Csütörtök: Eltörött a szemüveg keretem. Látszerésznél voltam, estére kész lett, de a régi szemüvegtől megfájdult a fejem. Lemondtam a pénteki megbeszélést.
  • Péntek: Itthon maradtam és dolgoztam, mint a kis güzü: Drupal biztonsági frissítés, RedHen takarítás, fenntartói hírlevél, tanács meghívó volt terítéken. A lényeges dolgokkal végeztem.
  • Szombaton pihentem.
  • Vasárnap elővettem a dolgokat, hogy a hétfői megbeszélésre felkészült legyek: levelek, Noé Bárkája galéria, az Ászáf adatbázison beolvasztottam a „refactor-build” ágban végzett eddigi munkát a fő ágba, mivel Riszterer Tomi végzett a Kék és a Zöld könyv anyagával. Összeállítottam a hétfői megbeszélés témáit, a tanács témafelvezetőit.
  • Hétfőn felutaztam Budapestre. Jött Kati, Éva, Obo. Senki más nem volt az irodában, úgyhogy nyugodtan meg tudtuk tartani az évkezdő értekezletünket. Néhány dolgot javítunk a közös szolgálatban. Este jöttem haza.
  • Tegnap: Kiküldtem a Fenntartói Klubnak Obo emlékeztetőjét. Katinak segítettem az új, saját könyvelési rendszerben, a táblázatait összeállítani a hétvégére. Összeállítottam a vasárnapi napirendet, megbeszélések voltak. Este az Ászáf adatbázissal foglalkoztam. Megcsináltam a felhasználói oldalt, hogy ne keveredjen a fejlesztőivel és javítottam egy kiadási hibát.

Hát, így néznek ki a napjaim. A nagy terveket felállítottam ez évre, nekem is, a titkárságnak is. Legyen meg mindenben az Úr tetszése.

  • Jóbel