október 2016

Szervezünk

A héten elsősorban szerveztünk. Nem jutottunk a végére, sok-sok feladat van a nyakunkban.

 • Egy csomó titkársági megbeszélésen vagyok túl, hogy a feladatokat megbeszéljük.
 • A Band-Ász napokat szerveztem én is, hogy meg lehessen hirdetni, feladatok le legyenek osztva.
 • Égető Ildi Anna nővér kurzusát szerveztem. Letisztázódott, lesz: dec 9-11-én.
 • Megérkezett a fejmikrofon-szett a szegedi teamnek a kurzusra.
 • Készítettem elő a zalaegerszegi Boldogok vagytok kurzus Attilával és a teammel.
 • Tanácsülésről készítettem ismertetőt a programokról.
 • Közben szerdán volt a szőregi Új élet kurzus 4. alkalma, amit koordináltam.
 • Péntek este-szombaton MKKM OT-n voltam Budapesten.

Közben elkaptak a lányoktól a betegséget. Most kissé meggyötört vagyok emiatt.

 • Jóbel

Boldogok

A „Boldogok vagytok” kurzust mindig nagy öröm megtartani. A múlt héten épp ebben volt részem. Úgyhogy a múlt héten semmilyen komolyabb háttérmunkát nem végeztem, kitette az egészet a MAVÁRSZ misszióra való készülés, a Boldogok vagytokra való készülés és a szőregi Új élet kurzus.

A zalaegerszegi kurzusra Anikóval, Erával, Andival, Oboval mentem szolgálni. Nagyon jó élmény volt. A kurzus közepe és nehéz témája tényleg a szegénység, ezt most én is a saját bőrömön tapasztaltam. Már hiszek Katinak. A csapat szuper volt összeszedett volt, a résztvevők érdeklődők, a szervezés kiváló. Csak messze van Zalaegerszeg, nagyon későn érkeztünk haza.

 • Jóbel

Dráma

Hétfőn pihenőnapom volt. Most már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel a hétközbeni pihenőnapokkal, mert egyedül vagyok itthon, a családdal nem találkozom. Változtatni kell az eddigi gyakorlaton. Most épp úgy adódott, hogy egy hétig nem „találkoztam” a gyerekekkel, csak hoztam vittem őket iskolába: péntek reggel elvittem őket suliba, aztán elutaztam Zalaegerszegre, hétfő hajnalban értem haza, reggel vittem őket suliba, este hazahoztam őket és elmentem vezetői körre, aludtak mire hazaérkeztem. Kedden elvittem őket suliba, majd felmentem Budapestre. Fektetésre értem haza fáradtan. Szerdán elvittem őket suliba, délután épp csak hazahoztam őket és mentem kurzusra. Csütörtök este tudtam velük találkozni is. Szóval, változtatni kell.

 • Jóbel

MAVÁRSZ misszió és a Bandifi sorsa

A hét főleg két dologról szól:

Készültünk a hétvégi MAVÁRSZ utcai misszióra: szerveztünk, egyeztettünk, ötleteltünk, újraszerveztük. Mi szegediek a jeleneteket vállaltuk. Eredetileg A Bajnokban gondolkodtunk, de miután elkezdtem ennek utánajárni, rájöttem, hogy ez megvalósíthatatlan, szóval visszatértünk arra, mit meg is tudunk csinálni: három jelenetet tanultunk be (Üdvterv, 1000 pont, Ragadós szék). Szombaton volt a misszió: amit odatettünk, az jó volt; a helyszín, a fogadtatás nem volt kiemelkedő.

És persze ment a heti rutin... meg a szőregi Új élet kurzus 7. alkalma a Szentlélekről. A Szentlélek hűséges és nem bonyolult, Ő jön.