Új élet Krisztusban kurzus fiataloknak Budapesten

Fotó: Sebastian Andil képe a Pixabay-en https://pixabay.com/images/id-1502064/

Az Új élet Krisztusban kurzus Istenről és a te életedről szól, amit az ő gondviselő szeretetével eltervezett számodra. Itt megtudod és szíved mélyéig átélheted: kicsoda Isten és ki is vagy te valójában!

Életre szóló, pörgős, meglepetésekkel teli hétvége jó társaságban, jó hangulatban! Ne hagyd ki!

Mondom nektek, hogy ugyanígy nagyobb öröm lesz a mennyben egyetlen bűnös megtérésén, mint kilencvenkilenc igaz miatt, akinek nincs szüksége megtérésre. • Lk 15,7

Tanúságtétel: 

„Én már megtértként vettem részt a kurzuson, azonban egy mélyebb megtérőként távozhattam úgy, hogy Isten megerősítette bennem azt, hogy mennyire szükségem van Rá és hogy ha Ő nem él bennem, nincs életem. Isten megmutatta, hogy mindig van több és sosem elégedhetek meg a Szeretetével, mivel arra hív, hogy egyre jobban megismerjem Őt.”
(Benedek)

„Láttam Istent előtte is, de ez nem volt különösebb dolog. Itt megtanultam Istent behívni az életembe. Most már nem csak látom. Vele élek, vele lélegzem, Őt beszélem. Az Új élet során a hitem új formát, mélységet és tartalmat kapott, aminek a gyümölcse egy darabka mennyország itt a Földön. Isten nálad is kopogtat, gyere, nyissunk ajtót neki együtt!”
(Eszter)

Kurzusigazgató: 

Joanovits Róbert (Obo)

Koordinátor: 

Papellás Boglárka

Kezdés: 

2020. február 21., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2020. február 23., vasárnap 16.00 –

Helyszín: 

Krisztus Király Missziós Központ
1116 Budapest, Fehérvári út 168–178 C lp.


Nagyobb térkép

Szállás: 

A kurzuson részt lehet venni bejárósan és korlátozott számban bentalvásosan is. Szállás a helyszínen: hálózsákkal 1500 Ft/fő/éj, ágyneművel 2000 Ft/fő/éj!

Hozzájárulás: 

5500 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kérünk fizetni. Ez magában foglalja az étkezéseket és a technikai költségeket.

Ha anyagi gondod van, jelezd, pénzhiány miatt ne maradjon senki távol!

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. E-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Papellás Boglárka
bogipapellas-KUKAC-gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

A kurzusra 18–30 év közöttiek jelentkezését várjuk!

További információ:

Papellás Boglárka
+3630 6580059

Jelentkezési határidő: 

2020. február 14., péntek

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • teljes Szentírást,
  • és a nyitott szíved.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-20-1
  • Jóbel