Új élet Krisztusban kurzus Tégláson

Kép: (cc) Alan Cabello https://www.pexels.com/photo/person-holding-gemstone-on-seashore-1117261/

Az Új élet Krisztusban kurzus Istenről és a Te életedről szól, amit az Ő gondviselő szeretetével eltervezett. Nem fogsz ezen a kurzuson semmi mást megtudni Istenről, csak a legfontosabbat. Ha kereszténynek tartod magad, mégsem elégedsz meg a vasárnapi jellegű kereszténységgel; ha jobban meg akarod ismerni Jézust; ha fel szeretnéd fedezni, milyen örömöt ad ő az életedbe; ha úgy érzed, lehúz a bűn; ha gyengének látod a hited; ha szeretnéd megtudni, mit jelent találkozni Isten Lelkével; ha magányos vagy keresztényként is; ha még nem vagy (teljesen) Istené, és szeretnél Istennel egy új életet elkezdeni, ez a kurzus neked szól. Ezen a hétvégén Istennel együtt járva tapasztalhatod meg előadásokon, imán, énekeken, gyakorlatokon, a közösen megtapasztaltakon keresztül, miről is szól ez a kurzus.

Gyere el, ha szeretnéd megtudni:

 • Milyen ajándékot szánt Isten a számodra?
 • Isten valóban gyermekeként szeret?
 • Miért nem tapasztalod mindig ezt?
 • Jézus a Te Megváltód?
 • Miért fontos a hited?
 • Mi jelent a megtérés?
 • Miért Úr Jézus?
 • Ki az a Szentlélek?
 • Miért lényeges a szerepe az életedben a közösségednek és az Egyháznak?

„Ahol a kincsed, ott a szíved is.” (Mt 6,21)

Tanúságtétel: 

„Megtapasztaltam, hogy Istenben bízva a sötétségből a világosságba juthatok úgy, hogy Ő visz a tenyerén. Bátorsággal és békével térek haza a kurzusról.”

„Isten egy nagyon új oldalát mutatta meg nekem és közelebb kerültem Hozzá. Ha meg akarod tudni, mi az új élet titka, gyere el és ismerd meg az élő Jézust!”

„Jó tudni, hogy igazi kincs vagyok Isten számára. Megértettem, hogy Jézus Krisztus Értem is meghalt a kereszten. A Szentlélek csodálatosan megérintett.”

„Megkönnyebbültem, megnyugodtam, mert tudom, nem vagyok egyedül küzdelmeimben a kísértés ellen. Mert Jézus lakozik a szívemben.”

„Ha az igazságot keresed, és valami hiányzik az életedből, az Új élet kurzus rámutat, mi hiányzik és hogyan töltheted be a benned levő hiányérzetet.”

Kurzusigazgató: 

Balassa György

Koordinátor: 

Tóthné Behina Beáta

Kezdés: 

2018. június 29., péntek 16.00 –

Befejezés: 

2018. július 1., vasárnap 16.00 –

Helyszín: 

Téglás, Általános Iskola, Fényes utca 2-8.

Szállás: 

A kurzus helyieknek bejárós. Szállást nem tudunk biztosítani.

Hozzájárulás: 

A kurzus az EFOP-1.3.7-17-2017-00257 pályázat részeként kerül megvalósításra, magában foglalja a két vacsorát, a szombati és vasárnapi ebédet, és a technikai költségeket. Adományokat elfogadunk!
Kurzuslétszám max. 40 fő, jelentkezést érkezési sorrendben fogadunk.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Jelentkezni lehet személyesen is Nagy Lászlóné Margónál a jelentkezési lapok
kitöltésével.

E-mailben: behinabea-KUKAC-gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:
Tóthné Behina Beáta +36 30 3981537

Jelentkezési határidő: 

2018. június 15., péntek –

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

 • teljes Szentírást és
 • a nyitott szíved

Iktatószám/Azonosító: 

HU-18-40
CsatolmányMéret
PDF ikon uek_teglas_2018_szorolap.pdf525.96 KB
 • obo