január 2015

Húzni

Hétfő: A tanácsüléssel lezárásával foglalkoztam. Jegyzőkönyvet lezárni, befejezni a mellékleteket (pl. most a mandátumos részt kellett teljesen átalakítani), megosztani a Bandistákon, archiválni, a hiányzó tanácstagoknak összefoglalót írni, telefonon felkeresni mindegyiket külön-külön, következő időpontról emlékeztető, és a közös döntések közül a legsürgősebb elindítása. Ez a szokásos protokoll, most is ezt csináltam végig. Orsinak összefoglaltam még aznap, hogy mit is szeretnénk módosítani az Alapokmányon. Bandisták láthatják a jegyzőkönyvet.

  • Jóbel

Fenntartói Klub éves találkozó

Vasárnap volt a Fenntartói Klub éves találkozója, ahol beszámolunk a támogatóknak, hogy a rendszeres támogatásuk mi mindent tett lehetővé. Csütörtökön szerveztünk, én az iskola beszámolóját készítettem. Obo a titkárság munkáját mutatta be, Éva pedig a Bandifit. Pénteken elkészítettem a szokásos papír alapú éves jelentést, Obo és Kati pedig elhozta a Gravír Expresszből az ajándékot, ami elkészült.

Szombat délelőtt Hanika felvételizett, addig én kinyomtattam az éjszaka elkészült beszámolót, aztán felutaztunk Budapestre. A lányok egész délután játszottak az Elvenparkban, majd este megérkeztünk az irodába. Katival átbeszéltük a másnapi teendőket és felkészültünk.

1 éves a vajdasági iskola!

Hétfőn és kedden irodai munkát végeztem és a János kurzust készítettem elő.

Szerdán Lacival Vajdaságban voltam, annak alkalmából, hogy 1 éves a padéi Szent András Evangelizációs Központ. Szokásos alkalom volt, és most találkoztunk a püspök atyával is. Ez a nap a hálaadásról és a barátságról szólt.

Sajnos mire hazaérkeztem Szegedre már éreztem, hogy baj van, belázasodtam, influenzás tünetekkel két napig az ágyat nyomtam. Elég erősen kiütött. Csak, amit nagyon muszáj volt, azt csináltam. A lázam már elmúlt, kezdem nézni, hogy hol is maradt el a szolgálatom fonala.