Áldott 2015

A karácsonyi és újévi pihenés jól esett. Régen pihentem. Jól esett semmit csinálni :).

Az első hetem 2015-ben:

  • Szerveztem, készítettem elő a tanácsülést.
  • Rajzoltam ajándékot a Fenntartók számára (meglepi, itt nem rakom ki).
  • Befejeztem a minősítéseket: a vezetők és a helyetteseik hiányoztak még az adatbázisból. Az esedékes kinevezéseket mind elkészítettem. Megfogalmaztam a levelet azoknak, akik elhagyták az iskolát, a vezetőknek, ahol még nincs nevük az iskolaközösségben, a vendégelőadóknak. Az adatbázisból címzetteket generáltam és kiküldtem e leveleket. És a Bandistákra is elkészítettem a zárójelentést. :) Most egyelőre elég volt az adminisztrációból. Az adatbázis most már pontos szerkezetében és tartalmában is. Egy sokkal reálisabb képünk van az iskoláról így, hogy egyszerre áttekinthettük az összes iskolaközösséget.
  • Ezen kívül még az adatbázisból generált személyes adatlapok megjelenítésével foglalkoztam, hogy mit látnak a nem regisztráltak, a résztvevők a munkatársakból, a résztvevők a másik résztvevőről és hogy kapcsolatba lehessen lépni a munkatársakkal egy űrlapon keresztül. Így ezzel ez a rész is készen van, amit egykor megálmodtam. Már csak a jelentkezés hiányzik... Az meg nem tudom mikor fog elkészülni. A fejlesztő ígérget, de nem jelentkezik.
  • Péntek este pedig Törökbálintot találkozott a tanács az Ifi-szigeteseknél. Amit előkészítettem, azt sikerült is megtárgyalni: átnéztük az iskola aktuális állását: iskolaközösségeket és  név szerint a munkatársakat, a megszűnt iskolaközösségeket és a kilépett munkatársakat is. Azt kerestük, hogy mit kellene tegyünk, mi a legfontosabb. A húzóemberek felnevelésében láttuk meg a legsürgetőbb feladatunkat. Szombat este, éjszaka érkeztem onnan haza. Vasárnap pihentem.
  • És vittem a napi teendőket: megkeresések email-en, telefonon, informatikai feladatok.

Hiszem, hogy hálás leszek 2015 végén.

  • Jóbel