Húzni

Hétfő: A tanácsüléssel lezárásával foglalkoztam. Jegyzőkönyvet lezárni, befejezni a mellékleteket (pl. most a mandátumos részt kellett teljesen átalakítani), megosztani a Bandistákon, archiválni, a hiányzó tanácstagoknak összefoglalót írni, telefonon felkeresni mindegyiket külön-külön, következő időpontról emlékeztető, és a közös döntések közül a legsürgősebb elindítása. Ez a szokásos protokoll, most is ezt csináltam végig. Orsinak összefoglaltam még aznap, hogy mit is szeretnénk módosítani az Alapokmányon. Bandisták láthatják a jegyzőkönyvet.

Kedd: Szervezői nap volt, sok-sok telefonnal új és régi tanácstagokkal, közelgő kurzusok ügyében, teamszervezéssel (János kurzus), tanácstémákkal, konfliktusmegoldás miatt... Lógtam a telefonon :). Estére lett mire ezt mind befejeztem. Kaptam egy tippet Fricitől az iskolatérkép megoldására, azt tanulmányoztam még éjszaka. Reggelre sikerült döntést hozni, hogy mivel valósítom meg, összehoztam a működő verziót, majd a szerda munka után este befejeztem a címek és geokódok átalakítást. Szóval az iskolatérkép mostantól tényleg térkép :).

Szerda: A vajdasági iskolának készítettem egy rövid beszámolót, vagy talán inkább interjú volt ez? Utána Katinak készítettem a pályázati beszámolóhoz anyagokat: a beszámoló szövegét gondoztam és tördeltem, összeállítottam a mellékletet a 4 kategóriában fényképekről, plakátokról, meghívó bannerekről és tördeltem a bizonylatokat is. Éjfél is elmúlt mire befejeztük, de készen van, le lehet adni. Hurrá!

Ilyen ez a hét, húzós. Most húzni kell. A belső energia meg van rá. Köszönöm, Jézus.

  • Jóbel