Fotók a csákvári Új élet Krisztusban kurzusról

Isten körülölelt minket az október első hétvégéjén tartott Új élet Krisztusban kurzuson. Csákvár történetének első kurzusán mind helybéli, vagy közeli településekről érkeztek a résztvevők, akik nagyon várták már ezt a kurzust! Nyitottak és befogadó szívűek voltak, Isten jól érzékelhetően cselekedett a hétvégén! A jelen lévők közt volt három házaspár, két anya és lánya, a szolgálók között egy apa és lánya ;). A Timóteus iskolaközösség egységben, szeretetben, örömmel szolgált.

Néhány résztvevői tanúságtétel:

  • „A közbenjáró imánál felforrósodott, szinte égett a tenyerem, s olyan üzenetet kaptam, amire leginkább szükségem volt.” (S. N.)
  • „A kurzus után végtelen nyugalmat, szeretetet éreztem, s végig aludtam a rákövetkező éjszakát, ami hosszú idő óta nem sikerült.” (Sz. N. E.)
  • „A kurzus folyamán egyre jobban belemerültünk Isten szeretetébe. A Szentlélek kiáradásakor pedig tapintható volt a jelenléte és túláradó öröm töltött el. Ez még másnap is látszott. Olyanok voltunk, mint akik átmulatták az éjszakát.” (Á. K.)
  • „Minden percben, órában, napban egyre jobban megerősített. A szolgálók alázata nagyon megérintett, számomra fontos követés. Eddig is tapasztaltam a Szentlélek erejét, de közösségben még erősebben volt jelen. Isten szeretete, kegyelme velünk volt.” (P. Cs. A.)
Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • Jóbel