Üdvösségtörténet kurzus Esztergomban

Fotó: Serkan Turk https://www.pexels.com/photo/gray-concrete-stairway-2224852/

Üdvösség története kurzust tartunk 2019.07.03-07. között Esztergomban . A kurzus folyamán végignézzük Isten népének történetét, hogy ezeken keresztül hogyan alakítja Isten az üdvösség nagyszerű tervét, és közben felismerhetjük saját életünkben az Ő cselekedeteit, a saját üdvösségünk tervének alakulását is - ezen felismerések által pedig gyógyít minket az ÚR!

Kurzusigazgató: 

Lesták Zoltán állandó diakónus

Koordinátor: 

Lestákné Győrffi Diána

Kezdés: 

2019. július 3., szerda 17.30 –

Befejezés: 

2019. július 7., vasárnap 14.00 –

Helyszín: 

Esztergomi Belvárosi Plébánia,
Esztergom, IV. Béla király u. 3.


Nagyobb térkép

Szállás: 

Amennyiben szállásra van szükséged, kérlek mihamarabb jelezd. A szálláslehetőségekről, azok költségeiről külön, személyesen egyeztetünk telefonon vagy e-mailben.

Hozzájárulás: 

A hozzájárulás összege: 10.000 Ft, mely tartalmazza az étkezéseket, a szervezési és technikai költségeket. A hozzájárulást a kurzus kezdő napján, a regisztrációnál kell befizetni.

Ha anyagi gondod van, akkor kérlek a jelentkezéssel együtt jelezd, hogy mekkora összeget tudsz a kurzusra szánni, de anyagi okok miatt ne maradj távol! Ha esetleg lehetőséged van a hozzájáruláson felül támogatást adni, kérlek jelezd a jelentkezéssel együtt, kizárólag a kurzuson résztvevők támogatására szánjuk.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Lestákné Győrffi Diána
2500 Esztergom, Széchenyi tér 26. 1/11
kurzus.esztergom-KUKAC-gmail.com

A kurzusra az Új Élet Krisztusban kurzuson (vagy Fülöp kurzuson) már részt vett testvéreket várjuk.

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni! Tekintettel arra, hogy ez a kurzus országosan meghirdetett program, kérlek ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezést. Kérjük, jelentkezz időben! A jelentkezések fogadása a beérkezés sorrendjében történik.

További információ:

Lesták Zoltán
+3620 8232385

Jelentkezési határidő: 

2019. június 20., csütörtök –

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Iktatószám/Azonosító: 

HU-19-15
  • Jóbel