Új élet Krisztusban kurzus Szeged-Szőregen

Fotó: Mader Balázs

Az Új élet Krisztusban kurzus Istenről és a Te életedről szól, amit az Ő gondviselő szeretetével eltervezett. Nem fogsz ezen a kurzuson semmi mást megtudni Istenről, csak a legfontosabbat.

Ha kereszténynek tartod magad, mégsem elégedsz meg a vasárnapi jellegű kereszténységgel; ha jobban meg akarod ismerni Jézust; ha fel szeretnéd fedezni, milyen örömöt ad ő az életedbe; ha úgy érzed, lehúz a bűn; ha gyengének látod a hited; ha szeretnéd megtudni, mit jelent találkozni Isten Lelkével; ha magányos vagy keresztényként is; ha még nem vagy (teljesen) Istené, és szeretnél Istennel egy új életet elkezdeni, ez a kurzus neked szól.

Ezen a hétvégén Istennel együtt járva tapasztalhatod meg előadásokon, imán, énekeken, gyakorlatokon, a közösen megtapasztaltakon keresztül, miről is szól ez a kurzus.

Gyere el, ha szeretnéd megtudni: Milyen ajándékot szánt Isten a számodra? Isten valóban gyermekeként szeret? Miért nem tapasztalod mindig ezt? Jézus a Te Megváltód? Miért fontos a hited? Mi jelent a megtérés? Miért Úr Jézus? Ki az a Szentlélek? Miért lényeges a szerepe az életedben a közösségednek és az Egyháznak?

„Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen…” • Jn 10,10

Kurzusigazgató: 

Mader Balázs

Koordinátor: 

Ferentzi Csaba

Team további tagjai: 

A szegedi Noé Bárkája iskolaközösség tagjai

Kezdés: 

2016. január 22., péntek 18.00 –

Befejezés: 

2016. január 24., vasárnap 14.00 –

Helyszín: 

Szeged-Szőreg,
Alexandriai Szent Katalin Plébánia

6771 Szeged-Szőreg, Szerb u. 16.

Szállás: 

A kurzus alapvetően bejárós, szállást családoknál tudunk igény esetén biztosítani. Kérünk, hogy szállásigényedet a jelentkezési lapon előre jelezd!

Hozzájárulás: 

4800 Ft, amit a kurzus kezdetekor a helyszínen, regisztrációnál kell fizetni. Ez magában foglalja a két vacsorát, a szombati és vasárnapi ebédet és reggelit, valamint a technikai költségeket.

Jelentkezés és kapcsolat: 

Jelentkezni a jelentkezési oldalon leírtaknak megfelelően lehet a koordinátornál vagy a plébánosnál. Postai vagy e-mailes jelentkezés esetén a kitöltött jelentkezési lapot erre a címre várjuk:

Ferentzi Csaba
6728 Szeged, Termelő utca 6.
ferentzi.csaba-KUKAC-gmail.com

Kérjük, jelentkezz időben! Csak akkor jelentkezz, ha a kurzuson végig jelen tudsz maradni!

Kérjük, hogy telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen adj meg, hogy visszajelzést tudjunk adni a kurzussal kapcsolatosan. Ha visszajelzés nem érkezik hozzád, érdeklődj a határidő utáni napokban! Ha jelentkeztél, de valami miatt mégsem tudsz részt venni, kérünk, időben jelezd!

További információ:

Nagy Róbert plébánosnál
vagy Ferentzi Csaba koordinátornál:
ferentzi.csaba-KUKAC-gmail.com
+3630 6126699

Jelentkezési határidő: 

2015. január 15., csütörtök

Jelentkezési lap: 

Letölthető a honlapról.

Hozz magaddal: 

  • teljes Szentírást és
  • a nyitott szíved

Iktatószám/Azonosító: 

HU-16-1
  • Jóbel