december 2015

Örömmel

Nem, nincs semmi baj. Tényleg eltűntem egy időre... de oka volt. Íme a pótlás:

Nov. 16-n elkezdődött a 20 éves ünnepség hajrája. Az első feladat a 2016-os szórólap összehozása volt. Sikerült, nyomdai árajánlatok is megjöttek, megrendeltem. Hamarosan itt is fenn lesz. Aztán a végső simítások jöttek a programon, titkársági megbeszélések vég nélkül. A Noé Bárkája vagont én készítettem el a gyerekekkel itthon. Zsoltival kitaláltuk a beszéd tartalmát. 23-n mentem fel Budapestre. Innentől már minden más megszűnt, csak ezzel foglalkoztunk reggeltől estig. Én a beszédeket, preziket készítettem elsősorban, aztán meg, amit kért Kati és Obo. A meglepetéseket elég jól fogadtuk: Angela beteg lett, csak Don Filippó érkezett. Péntekre végül minden elkészült, este a helyszínt is sikerült bepakolni. Ügyes csapatom van.

  • Jóbel

Hétvége

Lassan befejezem a 20 éves jubileum utómunkálatait: A legfontosabb videók, hanganyagok elkészültek, Pepének is elküldte, a válaszvideót :). De még mindig nincs kész. Még hátra van egy klip összeállítása, a fényképgaléria, és ezek elküldése a nemzetközi irodának.

Csütörtök-péntekre is jutott tehát a videóvágásból még. Már egész megszerettem a Litghworksöt, csak néha bámulok még, hogy most mi is történik. Informatikai feladatokból is jutott: Kati gépét kell restaurálni egy kicsit, de sikerült rájönni mi a bibi, aztán meg a VPN kapcsolatot állítottam át PPTP-ről OpenVPN megoldásra, mert a régi megoldás nagyon megbízhatatlan volt. Pénteken a nyomda elhívott megnézni a proofot (szépen magyarul: előkészítő lenyomat), szép lesz, el is készül keddre.

Pénteken Obo elkészítette a hírleveleket. Szombaton reggel korán keltem és elkészítettem mindkettőt HTML-ben, frissítettem a címlistákat és kiküldtem őket.

Vasárnap cikket készítettem Ildinek a 20 éves találkozóról.

  • Jóbel

Szülinap

Hát igen, az iskola 20 éves, én meg 38.

Hétfőn: Várt rám egy rakat elmaradt levél. Jó sok. Ellenőriztem még az Obo által készített éves jelentést Dexternek. Ez kiváló volt. És zalaegerszegi kurzus kapott engedélyt.

Kedd: A nap fő tevékenysége a 20 éves videoklip vágása volt. Az első nap készült el. Délután átvettem a nyomdában a karácsonyi lapokat és máris utaztam fel Budapestre az irodába. A borítéknyomtatással készen is voltunk éjjel 1-re Oboval és Katival.

Szerda: Együtt borítékoltunk 1000 borítékot. Rendet raktam a gépeken, Synology-ről készítettem biztonsági másolatot. Segítettem az elpakolásban az irodában, mert másnap kurzusa volt Évának. És kipróbáltam az új mosogatógépet :-). Este jöttem haza Szegedre.

Csütörtök: Számlát intéztem a Timóteus kurzus plakátjai után. És belefogtam a 10 éves videoklip második felébe. Estére el is készültem. Feltöltöttem.

  • Jóbel