Fotók a vámosmikolai Új élet Krisztusban kurzusról

19 résztvevővel tartottuk az első Új Élet Krisztusban kurzust a vámosmikolai plébánián, melyen a Lázár iskolaközösség valamint a helyi közösség tagjai szolgáltak. Nagyon áldott hétvége volt, tele nyitott szívű, várakozással teli emberekkel, akik számára megtérést, megújulást és egy új találkozást hozott ez a hétvége a Szentháromsággal. Nagyon hálásak vagyunk Istennek a sok kegyelemért, amelyet a szolgálat során tapasztaltunk. Nagy öröm volt hallgatni a résztvevők tanúságtételét, majd olvasni az értékelő lapokon leírt tapasztalataikat, melyből néhány jellemzőt kiemelnék:

  • „Egyetlen jó döntés van, ha életünket átadjuk Istennek. Jobban figyelek a Szentlélek hangjára, mert ő fog vezetni.”
  • „Az új élet kezdete számomra. Lelki gazdagságot kaptam. Továbbadom.”
  • „A Szentlélek tüzét viszem haza. Elmondom, hogy mennyire szeret Jézus. Megpróbálom továbbadni.”
  • „Jobban elmélyültem hitemben. Elgondolkodtam, hogy mennyi mindent másképp kell csinálnom. Akinek tudom, továbbadom az itt megtapasztalt új dolgokat. Azokat főleg, amit másképp gondoltam. Jézus ma is köztünk él!”
  • „Kincsként viszem a boldogságot, válaszokat, hitem megerősítését, elhatározásokat, szeretetet, önbizalmat, megnyugvást. Amit elmondok: részt kell vennie ezen a kurzuson, mert valóban új életet kap. Hirdetem, megélem az ezt követő hétköznapok, hónapok, évek során…”
Jogi nyilatkozat: A fenti fényképek felhasználása, módosítása vagy újraközlése – személyiségi jogi okok miatt – tilos.
  • Jóbel