Öt ujj

Kösd ezt ujjaidra, írd szíved táblájára! ((Péld 7,3)

A kisujjad emlékeztessen, Isten gyermeke vagy, Ő akarta, hogy legyél, Őhozzá tartozol, az Ő szeretete éltet téged!
A gyűrűsujjad emlékeztessen, ha hátat fordítasz neki és semmibe veszed a szövetségét, nem fogod jól érezni magad a bőrödben!
A középsőujjad emlékeztessen, hogy az életed középpontjában Jézus Krisztus van, az Ő kereszthalálával megszerzett győzelme és feltámadásának ereje.
A mutatóujjad mutasson rá, hogy akkor nyer értelmet az életed, ha rábízod magad az Istenedre, és úgy kezdesz élni és gondolkodni, mint az Ő Fia, Jézus Krisztus.
Ahogy a hüvelykujjad szembe fordul a többivel, hasznossá téve a kezed, úgy tölti meg a Szentlélek az életed erővel és hatalommal.
Az öt ujjad egy kezeden, emlékeztessen, nem jó az embernek egyedül, szükséged van testvérekre és barátokra, akikkel megoszthatod az életed és a hited.

  • charisz

Hozzászólások

Megdöbbentem!

Üdv Nekem elösször az a gyertya jutott eszembe, amit a zsidóknál a templomok templomában öriztek, ha jól emlélszem. Nagy hit igazságokat közölsz testvérünk, amelyre komoly tapasztalataid, és Jézus Krisztusban való élésed a háttered! Fantasztikus, hogy "egyszerü kis dolgokban is meglátod Istent" a hétköznapokban! Írásod méllyen a lelkembe hasított, és éreztem, hogy ez én rám is vonatkozik! Ezt nagyon köszönöm! Az Úr tartson meg örökre az Ö áldásában és juss el a végsö célig, az örök életig!