3 forrás ikon

Hétfő: először is a zalaegerszegi Jánossal kezdtem. Gyorsan jött az ötlet, hogy miből csináljak reklámcsíkot és felraktam a meghívót a weboldalra.

Várt rám néhány levél, Katival is egyeztettük a tapasztalatainkat a hétvégéről (máshol voltunk). Még emlékeztem, hogy Ildikó kért Anna nővérnek anyagokat. Beszéltem Tündivel erről, majd elintéztem a feladatot.

Éreztem magamban erőt, hogy nekiálljak a mumus feladatnak: a tanács azt kérte, hogy az adaptációs jegyzetekben legyen világosan feltüntetve, hogy melyik adaptáció milyen forrásból származik. A feladat mumus volt, mert nem minden nap szoktam betűkészítő programmal dolgozni (FontForge) és három éve nem nyúltam hozzá a sablonhoz, adaptációs jegyzethez és nem akarta nagyon változtatni a struktúráján. Végül sikerült az ikonok megrajzolása is (Hannával), elkészült az új font is, utána módosítottam a használati útmutatót, az adaptált vázlat sablont, majd az adaptált interaktív vázlatot. És amikor kész voltam, akkor szépen minden elmentettem, archiváltam a régit, az újat felraktam a Bandistákra, elküldtem a tanácsnak. Váó, sikerült.

És a poént majd elfelejtettem: Dani fogja készíteni Az evangélium hét fiatalja kurzus adaptációs jegyzetét. Mutatom neki a hétvégén, hogyan működik ez a vázlatírás. Láthatólag le volt nyűgözve. Megkérdezi, hogy mennyit dolgoztam rajta? Először kérdezte meg ezt valaki. Három éve elkészítettem, hogy ne csak én, hanem bárki tudjon ilyet csinálni. Úgy tűnik ő az első, aki tényleg megnézte mit is alkottam. Ilyenkor az azért örülök, hogy volt értelme.

És kaptunk Pepétől választ: jóváhagyta a két évet a Fülöpről Új életre való átállásról!

Köszönöm, hogy velem voltál, Jézus! Együtt sikerül.

  • Jóbel