Csodajelek?

A zsidók csodajeleket kívánnak, a görögök bölcsességet követelnek, mi azonban a megfeszített Krisztust hirdetjük. Ő a zsidóknak ugyan botrány, a pogányoknak meg balgaság, a meghívottaknak azonban, akár zsidók, akár görögök: Krisztus Isten ereje és Isten bölcsessége.  1Kor 1.22

Ma reggel, amíg otthon készülődtem elszörnyülködve hallgattam a tv-ből áradó "okosságot" .  Mivel az embereknek szükségük van vezetésre, mert különben nem tudnák merre menjenek, így mit tesznek? Hát felhívják az életvezetési tanácsadót, aki nem más mint a spirituális, okkult dolgokkal foglalkozó személy-jós,kártyavető,horoszkóp készítő. Wow, mekkora ötlet?   :( Azt hittem, lehidalok... Nem lenne egyszerűbb és olcsóbb Jézushoz fordulni?!?

A titkársági imádságban pedig Isten szólt hozzám ezzel kapcsolatban. A mai ember tudni akar, és csodákat látni. Mi pedig egyszerűen a megfeszített Krisztust hirdetjük, aki Ő maga az Út, az Igazság és az Élet, amelyen járnunk kell. 

Nos, a mai napom, nem a pályázat elszámolással folytatódott, hanem az adatbázist brüngyöngéltem, az elmúlt évek kurzus adminisztrációi alapján. Így már 2000 sorosra duzzadt fel, amiből később leszűrtem azokat, akiket meg lehet hívni az András és JB. kurzusokra.

Délután, levezetés képpen-amikor már jojózott a szemem- Cs. Lacival elmentünk segíteni Luluéknak átpakolni még a maradék holmijukat az új, tágas, világos albérletükbe. :)

Majd folytattam a brüngyöngét a táblázattal... Holnap folyt köv.  Most elmentem aludni.... Jó éjt mindenkinek! :)

Drága Atyám, Hálát adok neked a mai napon azokért, akik az igehirdetés által találták meg életük értelmét és célját! Áldott legyen az Úr neve most és mindörökké! Ámen

  • Arm Kati