Dicsőítésért

No, íme néhány gyümölcs és további vetemény: Elkészültem az Énekfüzet dalainak OpenLP-s kiadásával és ki is adtam. Lehet bátran használni. Közben nem áll meg a munka. Csütörtökön nekiálltam, hogy az eredeti szerzőket, címeket, fordítókat felkutassam. A munkamódszer jó, pénteken átadtam Mózesnek. Ő foglalkozik most vele. Szeretném megújítani az Énekfüzetet, hogy korrektül feltüntesse ezeket az infókat. Első a kutatás, adatok beszerzése. Második a tördelés és javítás lesz (ehhez néhány próbát készítettem). Aztán pedig a következő lépés, hogy szeretnénk online oktatóvideókat készíteni a dalokból házicsoportos dicsőítésvezetőknek - ha már „iskola” vagyunk. Ehhez jogi kutakodást végeztem a hétvégén, milyen jogokat sért vagy nem sért ez Magyarországon. Most már elég képben vagyok erről.

Pénteken elkészítettem a januári tanács jegyzőkönyvét és a hozzá kapcsolódó anyagokat: kinevezés, mandátumok, mellékeltek - megjelentetni a Bandistákon, elküldeni a tanácsnak. Levél az Esztergom-Budapesti munkatársaknak. Pepének írtam levelet, hogy megkezdtük a Fülöpről az Új életre való átállást.

És készültem a következő Új élet kurzusra.

Na és egy öröm: az OpenSong fordítása nem fog kihalni utánam, jelentkezett a felhívásra egy fordító, Kónya Pálnak hívják, ő vette át tőlem a fordítást. Mindent átadtam neki. Jó, hogy az iskola andrási szellemben nevelt fel. :)

  • Jóbel