Elkezdődött a hét..

Az ünnepi de fárasztó hétvége után újra lendülettel neki álltam dolgozni.

Pénteken a közös terem díszítés fárasztó és izzasztó volt de közben nagyokat nevettünk és jól éreztük magunkat és örömmel dolgoztunk, sok kreativitást kellett bele vinni a díszítésbe, mivel a falak nem voltak túl jó állapotban. Jó sokáig dolgoztunk, majd késő este egy imával fejeztük be a munkát. A nászmise áldott volt, jó volt látni Api és Gergő örömét. Jó volt megélni, hogy megannyi harc után érett és felelős döntést hoztak. Az esküvő után én rohantam haza a kisebbik  keresztlányom ballagására. Még most volt, mikor a keresztvíz alá tartottam és most már 14 éves, kész, érett, szép, nagy lány.

Tegnap visszajöttem elég fáradtan és neki álltam a Korintus kurzus tanulmányozásának, elég késő éjszakába nyúlóan tettem, úgy, hogy reggel nem is tudtam korán felkelni.

Ma folytattam a szervezést a képzésre, jelentkezőkre vadászva...csak tudnám, Isten mit szeretne, azt tudom, én mit szeretnék..

Isten Mosolyás fiatalokkal egyeztettem a hónap végi együttlétük kapcsán, amire meghívtak de a képzés miatt nem tudok elmenni velük.

Majd Titusszal leveleztünk az Ászáf kapcsán és a szolgálatokat egyeztettük.

Jocóval és Krisztivel egyeztettem, majd újra a vázlattal foglalkoztam és készülök a hétvégi teamre. Hálát adok Jézusom a mai napért, hogy velem voltál, segítettél a kurzus átlátásában és megértésében és köszönöm neked a Jocót, akivel jó együtt építeni a Te Országod !

 

  • tothaniko