Hála

Hála Istennek, elkészült az Alapokmány! Tegnap befejeztük Orsival. Nagy munka volt. Örülök! És nagy köszönet Brassai Orsinak, aki nélkül azt sem tudtuk, hogy mit veszítettünk volna. Szóval, egy hónapnyi újabb munka van benne és sokkal jobb, világosabb, és remélem érthetőbb lett. Elküldtem a tanácsnak. A következő lépés, hogy Tünde és Orsi ellenőrzi. Ezzel legkésőbb két hét múlva készen kell lenni. Ha az ellenőrzési fázis is kész, akkor fogom megosztani nyilvánosan és indulhat a fordítása is. Dexter ma már írta, hogy kéri szépen a fordítást :-). Remélem úgy éli majd meg a nemzetközi iskola, mint amikor a logót rajzoltuk.

Tegnap még a nagyobb feladatok közé tartozott, hogy az erdélyi iskola kérésére elkészítettem a háromrét hajtott szórólap román verzióját. Elkészült. Románul egy szót se tudok, elküldtem ellenőrzésre.

A kis feladatok között: Danival megbeszéltük a hétvégi Emmausz kurzust; Böncust hívtam a Boldogok vagytok teamjébe; Mikesy Andrisnak adtam kurzusengedélyt (katekumeneknek tartanak Fülöp kurzust Válon); Ildikóval, Andrással, Renivel egyeztettem a Pál kurzus szervezése és teamje miatt; Évával és Katival egyeztettem; Obonak küldtem anyagot; jelentkezőket adminisztráltam.

  • Jóbel