Keddel kezdődik a hét

Szombaton volt az Új Aratás Közösség lelki napja, nem nagy létszámban de annál nagyobb egységben és szeretetben vártuk a Szentlélek kiáradását. Ezt meg is tapasztaltuk.

Burbela Gergelyt megköszöntöttük 40.születés napja alkalmából, speciális és személyre szabott ajándékot kapott, aminek örült. 10 éve a Közösségünk papja és barátja.

Vasárnap mozgással telt a napom nagy része,-ami nagyon jól esett és rám is fért,este szentmisére mentem a barátaimmal.

Hétfőn Krisztivel a karizmák ünnepére mentünk ki-tömött busz külön élményt jelentett-gyerekre vigyázni, ott is sokat játszottam a játszótéren, bevallom nagyon tetszett a helyzet.

Kora délután pedig Dunaharasztiba mentem ki, meghívtak a plébánia Pünkösdre, ami nyitott volt. Itt már tartottunk 3 kurzust és tervben van ősszel egy János kurzus, ezt szervezzük, egyeztetjük. Volt vagy jó 150 ember, tarthattam 12 percben Iskola bemutatót, akik még nem ismerik Iskolát. Beszélgettem azokkal az emberekkel, akiket már ismertem, terveztük a jövőt és jó volt többük növekedését látnom. Az új közösség, a Mustármag is osztott meg az életéből, bár velük tartom a kapcsolatot.

Játszottunk, imádkoztunk és este egy nagyot vacsoráztunk. Hálás vagyok Istennek ezért a csapatért és köszönöm neki, hogy része lehetek az életüknek.

Akarnak még többet Jézusból, tanulni szeretnének evangelizálni és nagyon bejött nekik az Iskola módszertana.

Kedden nem a raktárba vonultam le, hanem folytattam, a képzés szervezést, konyhába összejöttök a segítő testvérek-90%-ban- ez nagy örömmel töltött el.

A jelentkezők létszáma viszont nagyon kevés, ez nem tesz minket nagyon boldoggá, de nem adjuk fel. Kérjük Jézust, hogy tegyen csodát..adjon résztvevőket.

Arnolddal folytatom a levelezést a Korintus kapcsán. Ágó és Petrocs igent mondott az erdélyi szolgálatra, mi szintén nagy örömet jelent.

Nagyon köszönöm Jézus, hogy adtál megfogható eredményeket de azt is köszönöm - bár nehéz-, hogy van aminek nem látom a végét.

  • tothaniko