Két nap összefoglalása

Tegnap késő este mentem el, így elmaradt az írás..Tegnap több megbeszélés volt ittt a Titkárságon, levelekre válaszoltam és kurzusokat készítettem tovább elő.

Befejeztem a Tanácsra a vásárlási lista megírását és Anikóval megszerveztem, hogy ma mikor és hogy megyünk el bevásárolni.

A mai reggel levelekkel és jelentkezés továbbítással kezdődött, Majd kurzus anyagokat küldtem el testvéreknek. Anikóval elindultunk a nagy bevásárlásra, amit egyikünk sem kedvel nagyon de ezt is meg kell tenni valakinek. Most ez az én feladatom volt. Főzést és a  konyhai szolgálatot nagyon szeretem végezni de a bevásárlás nekem nyűg, még a magam részére is nehezen szánom rá az időt.. Tudom, nem vagyok igazi nő. Bő két óra alatt végeztünk, már a hűtőbe is bekerült, aminek ott volt a helye. Majd újra átszámoltam a Tanács költség vetését, hogy benne vagyok-e még, a tervezett összegbe.Örömmel állapítottam meg, hogy nem léptem túl a keretet, sőt...de majd a végén örülhetek csak.

Zsolttal és Katival egyeztettünk az Emmausz kurzussal kapcsoaltban, aminek a helyszínét még keressük, pontosan két helyszín közül választunk. Fontos szerepet játszik az anyagi vonzat.

Közben telefonon egyeztettem testvérekkel, Tanáccsal kapcsolatban és a kurzusokkal kapcsolatban is.

Most pedig készülök a közibe, ahol az őszi időszakot, most vezetjük fel a testvéreknek.

Köszönöm Jézus, hogy ma is el tudtam végezni, amit mára rám bíztál. Örömmel megyek a közibe, tudom, áldott esténk lesz.

 

  • tothaniko