Kiszabadultam

A tegnapi blogírás elmaradt. Ugyanis egész nap gyengélkedett az internet! 

De kezdjük az elején. :) Reggel betipegtem a kis magassarkúmban, hogy betörjem, mire kell. Hát, el kell ismernem, ő tört be engem. :( No, mindegy a tegnapi napon az új pályázattal voltam elfoglalva.

Rákerestem az interneten a Wekerle alapkezelőjének nevére, és mit találtam?!? Teljesen lehidaltam. A cikk itt olvasható.  Szóval, meg kell állapítanom, vannak még csodák a magyar politikában. Remélem egyre több is lesz ezután. szóval a délutánt el papírozgattam és közben dicsértem az internetet. És amikor már meguntam, hogy egy dokumentumot se tudok kinyitni, felálltam, kikapcsoltam az egészet, és hazamentem!

Ma reggel a bíróságon kezdtem. Ne örüljetek, kiengedtek, ugyanis az alapítvány működéséről kellett csak igazolást hoznom.  :) Délre értem vissza, ezután folytattam a papírozást, egyeztetést. Holnap bankba és közjegyzőhöz megyek.

Nemrég itt járt Titusz atya, elvitte a neki érkezett csomagot. Megbeszéltük, hogy jó lenne beindítani a fiatalok körében a hirdetést, mert még 0 darab jelentkezésem van az erdélyi kirándulós bulira. Szóval, aki olvassa és jönni szeretne jelentkezzen!

Drága Atyám hálát adok neked a mai napon minden dologért, amit egy kicsit is sikerült előrébb mozdítani!

Ámen!

  • Arm Kati