Megérkezett a cseresznye

Ma is folytattam a képzések szervezését, meghívását, konyhás testvérek kutatását stb...

Tovább készültem a Korintus kurzusra is.

A raktárban is folytattam a rendrakást, már avval a szemmel is, ami eszköz szükséges a két képzésre, azokat megpróbáltam kézközelben elhelyezni.

Először szétpakoltam rendszereztem az anyagokat...,majd közben megjött a Sóvári házaspár a közel 20 kg cseresznyével és elkezdtünk itt "piacozni", szétmértük mindenki adagját. Majd Gáborral és Johannával beszélgettünk a közösségükről a jövő tervekről Iskolán belül. Engem nem csak a sok közös szolgálat köt össze velük, hanem baráti szálak is fűznek hozzájuk.    

Mivel Gáborék megjöttek, így most a raktárt kicsit rendetlen állapotában hagyom keddig. Addig imádkozom, hátha egy angyal rendet tesz, mire kedden megjövök, ha nem, akkor ott folytatom tovább a munkát.

Várom ezt a hosszú hétvégét, mikor egy kicsit sportolok is. Rám fér a + kilók miatt. Holnap lelki napja lesz az Új Aratás Közösségnek, amit nagyon várok.

Dolgozni is fogok, mivel ismerkedem a képzések anyagával és bele kezdek a Korintus kurzus vázlat tanulmányozásába is. Az a jó, hogy jön a Szentlélek, Aki bölcsességet és tisztán látást ad, hogy el tudjak igazodni a vázlatok tartalmában.

Növekedjünk együtt a Lélekben, hogy odaadóbban szerethessük Atyánkat és egymást !!!

Köszönöm Atyám, hogy ma sem hagytál árván, ha nem velem dolgoztál és szerettél, most a Gáborékon és Katin keresztül.

 

  • tothaniko