Újra szolgálatban

Csütörtökön Budapesten voltam Orsival és Laskóval utazva. Tanácsülésünk volt, néhány aktualitás mellett átnéztük az Új élet kurzus készülő vázlatát és megbeszéltük mit hogyan módosítsak rajta, utána pedig a nemzetközi tanácsnak beadandó két javaslattal foglalkoztunk: a kurzusok rendjével és az alapokmánnyal. Rövid időnk volt, egy nap, így termékenyek voltunk. Jó volt találkozni a többekkel!tt

Pénteken pihenőnap volt a családdal, szüleimmel, bátyámékkal.

Szombaton újratelepítettem a gépemet, amin dolgozom. Érett volt már rá, vártam erre a 3 napos szünetre, hogy elintézhessem. Most már használható állapotban van :-). Bátyáméknak segítettem még délután.

Vasárnap otthon tengettük az időd, este Egéréknél voltam.

Hétfőn elkezdtem a szolgálatot, bár kissé csikorogva még: elkészült a Fülöp meghívó, a János meghívóval foglalkoztam, de Kristóftól várok még választ. Viki elkészült a (rajz) Stílusalbum spanyol fordításával, azt tehát elkészítettem és elküldtem Pepének, Dexternek. Siettem vele, ha már Pepe felhívott miatta telefonon. Még néhány levelet sikerült elintézni. Katitól átvettem az irodát, ő elutazik másfél hétre pihenni.

Jézus, adj erőt és örömet!

  • Jóbel