1364/1880

Kedden reggel befejeztem az Isten Mosolya közösség János kurzus meghívóját, feltettem a webre. Gyertek erre a János kurzusra! Fiatalos lesz, zömmel egyetemisták lesznek és szép helyen. De minden nagyon egyszerű lesz. Még kb. 10 hely van a kurzuson.

Aztán Katival egyeztettünk egy sort az ima után: új magot kell elvetni, hogy Isten fává növeszthesse. De erről majd később.

Aztán nekiálltam fejleszteni, ahogy ígértem. Létrehoztam az iskolacsoport objektumot és felvittem a legfontosabb iskolacsoportokat és iskolaközösségeket. Ezzel most már adat is van az adatbázisban! Egy csomó utólagos korrekció kellett még a személyi adatlapot. Aztán elkészítettem az új regisztrációs metódust. Bajlódtam vele, de elkészült: ilyen, ezt már nézhetitek (ki kell jelentkezni az oldalról, hogy lásd). Végül a nap nagy falatja: az eddigi profil adatokból személyes adatlapot generáltam. Ez egy kötegelt végrehajtást jelent. Szépen lementettem az adatbázist, átnéztem soronként a profil adatokat (Annyira meglepett, hogy rengetek csupa kisbetűs nevet találtam, így „nemecsek ernő”. Ennyien nem ismerik a nagybetűk beírásának módját?), majd ráindítottam az importálást. Eddig 1880 regisztrált felhasználónk volt, ebből 1364 személyes adatlapot generáltam. A régi profilok tehát a kukában végezték a napot. Váó, ilyet se csináltam eddig! Sokat imádkozom közben, hogy Isten vezesse a fejemet, kezemet :).

A következő lépés az elektronikus jelentkezési adatok személyes adatlapba való migrálása lesz. Ebből is 1000 felett van. Ha azzal végzek, akkor jönnek a munkatársi adatlapok a Bandistákról, hogy azokat is kötegelt módon importáljam.

De itt vége lett a tegnapi napnak, nem bírtam tovább nyitva tartani a szemem a monitor előtt. Köszönöm Jézus!

  • bubu