Adminisztráció

„Programozok”. Voltaképpen ez csak kattintgatás, de egy rész mégis hasonló. Készítem a munkatársi adminisztrációt, úgy ahoyg egykor megterveztük az eAdmin projektben, ami végül sosem készült el. Lelkesek akadtak, de szorgalmasak nem. Most újra erőt veszek magamon és megpróbálom magam megvalósítani Drupal alapokon.

Az előző hét végén nekiálltam egy megvalósíthatósági tanulmánynak. Az sikerült, összevadásztam a szükséges modulokat hozzá. Ez főleg tanulás. Csikorogva megy. Ha nincs emberem, csinálhatom magam. Azután fogtam magam és összeállítottam egy tervdokumentációt, hogy mit kellene elkészíteni. Ez keddre elkészült, azóta pedig a megvalósításán dolgoztam. Tegnapra elkészült a váz. Ha a Bandistákra fellépsz, akkor ezen a címen, már elérhető http://bandistak.ujevangelizacio.hu/iskolakozosseg Kinézetre még nem pofás, csak a szerkezet kész. De akár lehetne feltölteni adatokkal. Na az hosszú lesz.

De mielőtt elkezdeném teszek még egy próbát a Drupal CRM Core modullal. Megjött hozzá a bátorságom, megpróbálom, hogy működésre bírom-e.

Egyébként ezen kívül a hétfői nap teljesen a szervezésé volt, a Boldogok vagytok kurzussal törődtem, aztán az üllési misszióval, tegnap Csabi számolt be arról, hogy mit tanult Milánóban a sejtevangelizációról. De igyekszem most csak erre „programozási” feladatra koncentrálni.

  • Jóbel

Hozzászólások