Carta Fundamental

Jó veletek, kedves barátok, időnként találkozni :). Az „Ez az a napon!” találkoztam Marival és mondja, hogy mostanság keveset osztok meg veletek. Szóval, elkanászodtam? Igyekszem, többet megosztani. Szóval:

  • A Bandifi.hu projektben most szünetet tartok, Évától várok némi tartalmat, hogy utána be tudjam fejezni a végső formázást.
  • Megyünk Rómába, ugye tudjátok? Június 10-11, Obo jön velem. Nemzetközi tanácsunk lesz és lesz néhány találkozó különféle hivatalvezetőkkel, akiknek be kell számoljunk az iskoláról. Úgyhogy Pepe kérésére készítettem egy térképet a 2014-es kurzusokról + az erdélyi kurzusokról. Bandistákon meg lehet nézni őket.
  • Továbbá befejeztük az Alapokmány fordítását. Obo lektorként befejezte a szöveggondozást, én is dolgoztam még rajta a memoQ-kal, aztán áttettük LibreOffice-ba és készre tördeltem. Volt benne kihívás, mert a LibreOffice is változik, de készen van: 46 oldal jogi igényességgel fordított spanyol szöveg. Ilyen a borítója. Ez három napos munka volt nekem most.
  • Szerdán Budapesten voltam. Kunszabó Zoli felkérte az iskolát, hogy szálljunk be a következő évben és vezetőképzőbe, melyet az MKKM szervez. :). Ezt egyeztettük. Továbbá Titusszal volt nagy titkársági megbeszélésünk. Össze kell kalapozzuk idén is költségvetést. Jelenleg még nagyon nincs meg. Örülök ezeknek a megbeszéléseknek, már eléggé megtanultunk egymással dolgozni.
  • Ma is a következő heti római találkozót készítem elő. Kaptam Pepétől néhány feladatot, azt meg kell csináljam még az utazás előtt. Épp csak kitettem Tóth Attila fényképeit a weboldalra. A debreceni kurzuson valaki nagyon értett a designhoz. Le a kalappal.
  • Jóbel